Gelinlik Ayakkabısı topuk boyu...

smilesmile

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
12
0
6
34
Ankara
arkadaşlar ayakkabımın topuğu 15 cm (nişanlımın boyuna naca yetişebiliyorum işşte:)... Yalnız onu corapla giydiğim zaman yürürken ayakkabı ayağımdan kayıyor. Çıplak ayakla giydiğin zaman sorun yok öyle giyersemde ayağımı vurur diye korkuyorum. Ayakkabının ayağımdan kaymaması için ne yapabiliirm yardımcı olurmusunuz...

ayakkabı pedleri var onlardan deneyebilirsin.ayakkabı kaymasını önlüyor.

açıklamasında bunlar yazılmış.

Ayakkabı pedi uzun süre ayakta kalanlarda ayağı rahatlatmak için geliştirilmiştir.Yeni şeffaf jel yapısı ile dışarıdan fark edilmez.

Yüksek topuklu ayakkabı ve sandaletlerin içine yerleştirildiğinde ayakların ayakkabı içerisinde kaymasını engeller.

Ayak tabanında yüksek topuklu ayakkabıların yol açtığı ağrıların önlemesine yardımcı olur.

çok teşekkür ederimm yardımın için çok sağolll:)))

özellikle parmak ucuna konulan jel yastıklar çok rahat.ayağının kaymasını önlüyor,hem yumuşak bi yüzeye basmış gibi oluyor. canını hiç acıtmadan yedek ayakkabıya bile ihtiyaç duymazsın ben kına gecemde de nişanımda da kullandım 2-3 yıl önce avondan almıştım yıkanabiliyor kaybetmediğin sürece sürekli kullanırsın 5-6 tl fiyatı da.tavsiye ederim kesinlikle.. bir de ayak pudraları veya deodarantları da var kaymayı önlüyorlar. ama yastık kadar iyi değil.

teşekkür ederim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…