Toptan marka eşarp/şal alınabilen yerler

sessia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
195
5
Arkadaşlar, eşarp/şal alıp çevreme satmak istiyorum. Kapalıyım ve çevrem de çoğunlukla kapalılardan oluşuyor, facebooktan da eklemeyi düşünüyorum eşarpları ama önce tabiki almam gerek ve ben nereden alacağımı bilemedim.

Marka olmasa da çok kalitesiz şeyler istemiyorum. Var mı İstanbul'da önerebileceğiniz yerler. Eminönünde var mıdır böyle yerler?

birde elimde fazla miktarda şal var uygun fiyata verebilirim istersen fotoları yollım hepsi sıfır ayarında yani ikinci el oldugu anlaşılmaz bile

merhabalar
bende tivil yerli eşarp yada şal arıyorum netten varmı uygun fiyataa alabileceğim yer?

önemli diil aslında haklısınız bende tekrardan okuyunca o şekil anlaşılıyo bende yanlış lanse ettigim için özür dilerim

klavye arkasından bazen yanlış anlaşlıyoruz. Ama artık dünya ahiret kardeşimsin hakkını helal et bu arada :)

benden yanada helal olsun .konu sahibi üzgünüm konunu baya dağıttık:)

Konu sahibi arkadaş İstanbulda eminönünde mısır çarşısından girince arkada toptan eşarp satan 2 yer var büyük. İsimlerini hatırlayamıyorum şuanda ama orada herhangi bir eşarpçıya sorsan gösterirler. Ylanız en az 15 tane felan alman gerekiyor toptan fiyata almak için.

X