Toplumsal baskı

Hrydam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1
0
1
27
Baba açılabilir miyim?Hey çevrem size söylüyorum.Açılınca beni evlatlıktan, arkadaşlıktan reddeder misiniz?Neden bize bunu yaptınız?Şimdi ateist olduğum için ben mi suçluyum.Saçımı açınca birden kötü biri mi olucam?Size diyorum.Size söylemeye bile korkup beni geceler boyu bir başıma ağlatan (hala) size.Umarım mutlusunuzdur.Hala kapalı ve hala sahteyim.En kötüsüde kapanmayi ben istemiştim.Çünkü cevremdeki herkes öyleydi nerdeyse ve bu doğru bir şeydi o zaman benim için.Kapandığımda ne kadar sevindiğinizi hatırlıyorum.Açık olanlara tecavüz hak gibi bakardınız.Sizin bildiğiniz islamiyette Allah açıkları cehennemde falan yakmıyor.Kulaktan bilgilerle geliceğinize veya körü körüne bir şeye inanacağınıza keşke açıp bir mealini baştan sona okusaydınız.Siz sadece bir şeyi körü körüne kabul ettiniz ve bunu da fikte ettiniz.Şimdi sadece yaşamak için yaşıyosam bu sizin suçunuz.Ben artık iyi gibi davranmaktan yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…