- Konu Sahibi marjinalfaydali
Merhaba, ben çok sinirli bir insanım.Etraftaki insanlar bana hep kaba saba, düşüncesiz, özensiz, aptal, beceriksiz geliyor.Sürekli hepsini tersliyorum azarlıyorum.Otobüste ortada bekleyen adamı da azarlıyorum, elini tüm pastalara süren çocuguna birşey demeyen anne babaya da dalıyorum, sağa sola dönerken sinyal vermeyeni de gebertesim geliyor Sebeplerini de biliyorum aslında, babam yüzünden.O çocukluğum boyunca etraftaki herkesi sürekli eleştirdiği için beynime kazınmış.Her olayda en ince detayı düşünüp, düşünemeyenleri öldüresim, bu dünyayı onlardan temizleyip mükemmelleştiresim geliyor. Buna kendi annem babam da dahil. Onlar da beni psikopat ettikleri halde kendileri herşeyi görebiliyorlar mı ? Hayır. Yaratılanı yaratandan ötürü sevmek bana o kadar uzak ki, insanların %80i cehennemde yansın istiyorum.
Az önce de yufkacıda elini yufkalara süren kadınla ve ona hiçbir şey demeyen yufkacıyla kavga ettim
Napıcam ben? Sosyofobik oldum sanırım.İnsanlarla, özellikle tanımadıklarımla hiç iletişim kurasım gelmiyor. Tanıdıklarımla da hep bi mesafeli kalmak istiyorum ki, yanlışlarını görüp onlardan soğumayım...
Hastalık olabilir bu durum, olmasa da çok yoruyor beni...Çoluk çocuk sahibi olmayı bile sorguluyorum bu yüzden.Ben insanlardan nefret ediyorum, nasıl insan sevgisi vercem ki çocuğuma ?
Var mı aranızda benzer durumda olan, ya da tavsiyeleri olan?
Az önce de yufkacıda elini yufkalara süren kadınla ve ona hiçbir şey demeyen yufkacıyla kavga ettim
Napıcam ben? Sosyofobik oldum sanırım.İnsanlarla, özellikle tanımadıklarımla hiç iletişim kurasım gelmiyor. Tanıdıklarımla da hep bi mesafeli kalmak istiyorum ki, yanlışlarını görüp onlardan soğumayım...
Hastalık olabilir bu durum, olmasa da çok yoruyor beni...Çoluk çocuk sahibi olmayı bile sorguluyorum bu yüzden.Ben insanlardan nefret ediyorum, nasıl insan sevgisi vercem ki çocuğuma ?
Var mı aranızda benzer durumda olan, ya da tavsiyeleri olan?