ruborili 2 haftadır kullanıyorum önceki halimi görseydiniz şok olurdunuz kıpkırmızı.herkes sorup duruyordu "gene kızardın ne oldu gene kızardın".yemin ederim psikolojim bozulmaya başlamıştı.bu kremi kullanmaya başladıktan 2 gün sonra bile farkı gördüm .şimdi baya iyi.aynı zamanda k vitamini alıyorum.kan akısını yavaşlatıyor.maydanoz,ıspaak,domates,yumurta sarısı,peynir,karaciğer,yeşilçayda var.yeşilçayın ayrıca maskesini de yapıyorum.yeşilçayı süzüp sogutun ,peçeteleri bunla ıslatıp yüzünüze yapıştırın.göreceksiniz yüzünüzdeki kırmızılık gözle görülür şekilde azalacak.(ama yeşilçay maskesi tabi geçici.kremi de kullanmak lazım.)bu arada sakın kahve içmeyin kafein kırmızılıkları arttırıyor.
50+ güneş kremini ben de almıştım çok ta pahalıydı.ama ilk 3 gün sürdükten sonra cildimde yanık oluştu. o kadar acıyordu ve o kadar korkmuştum ki bir daha güneş kremi kullanmayacagım yüzüme.geniş kenarlı şapkalar ve gözlük kullanıyorum zaten..
aynen öyleym gerçekten moralm çok bozuluyo benmde sana bu kremi dktr mu verdi sen mi aldın ben dktra gttimde bana geçmez cildinin yapısı bu falan diodu. ama inan bıktım

yaşın kaç?? ben de kullansam mı dktrlar bişi diyemiyolar çünkü. sence ne apmalıyım??
cildinzi nemli tutun
çok moralim bozuluyo elimde deil sen çözümünü bulmuşun sana doktormu önerdi bunu? ben gidince cildinin yapısı bu dediler. ana testi yaptılar negati çıktı bide biliyomusun bilmem. ben de kullanıymmı ruborili? heycan da sıcakta falan mı oluo sende de ne öneriyosunn??