Topluluk önünde heyecanlanma sorunum...Lütfen bana yardım edin!

altinsuyu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
55
29
25
Merhaba öncelikle.Uzun süredir burada aktif değildim.Hemen konuya geçmek istiyorum şuan sizin yazacaklarınıza o kadar ihtiyacım var ki.

Öncelikle liseye gittiğimi belirteyim.Hepinizden yaşça küçük olduğum için yazdığınız her şeyin tecrübe içeren yazılar olduğunu bilerek çok dikkate alıyorum.Bu sene 19 Mayıs'ta görevliyim,günün anlamını belirten güzel bir yazı yazmıştım,bu yazı edebiyat öğretmenimize ulaşınca benim okumamı istedi.Ben de kabul ettim ancak ben topluluk önünde rahat olamıyorum,sürekli bir yutkunma ihtiyacı hissediyorum,nefes nefese kalıyorum,bazen de sesim inceliyor ve cidden komik oluyor.

Provalarda da,öğretmenler heyecan yaptığımı fark etti ancak yazıyı çok sevdikleri için bana okutturmak konusunda ısrarcı davrandılar.Ve ben ne yapacağım bilmiyorum.Keşke ilk başta kabul etmeseydim,ama zaten sınıfta benimle uğraşan kişiler olduğu için ben böyle etkinliklere katılarak onları az da olsa görmemeyi seviyorum.İşte benim açmazım..Bu saatten sonra istemiyorum diyemem,fakat az bir süre kaldı ve ben hala heyecanlanıyorum.

Ve heyecan yapmamın en büyük sebebi sevdiğim çocuğun da beni izleyecek olması.Zaten biraz şakacı,komik bir tip.Eğer kötü okursam benimle dalga geçmesinden endişe ediyorum ki eğer böyle yaparsa güvenimi tamammen yitiririm ve asla bir daha böyle sosyal aktivitelere adım atmam ki bu doğru değil.Ne yapacağım cidden bilmiyorum,lütfen bana yardım edin..

Ayna karşısında bol bol oku. Birileri varmış ve seni izliyormuş gibi her yapamadığında baştan tekrar dene. Sahnedeyken de tek başına kendi kendine okuyormuşsun gibi düşün.

Yaa çok iyi anlıyorum seni canım benim. Ben liseyi bitirdim ama zamanında liseye ilk başladığımda böyle bir duruma düşmüştüm. Sevdiğim çocukla aynı sınıftaydım her şeye geriliyordum. Daha sonra bir şey okumak zorunda kaldığımda falan hiç aldırış etmedim, "Aman banane," moduna büründüm. Laf söyleyen olursa da ver cevabını kapat ağızlarını cidden. Ya da gerçekten komik bir şey olduysa sen de gül onlarla. Böylelikle kimse laf edemez.

Sadece yazıya odaklanırsan eğer heyecan yapmazsın. Ama seyircilere bakıp durursan biraz zor olabilir. Bir de ya yanlışım olursa diye evhamlar yapma. O insanı daha çok gerip hata yapmasına neden oluyor.

Bir hocamız derdi ki topluluk önünde heyecanlanırsanız o insanları tuvaletlerini yaparken düşünün yani en insani ihtiyaçalrını giderirken. Denemedim sen istersen dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…