Anket Toplu taşıma araçlarına bindiğinizde kulağınızda kulaklık müzik dinler misiniz ?

Toplu taşıma araçlarına bindiğinizde kulağınızda kulaklık müzik dinler misiniz ?

• Ankete Katılan
    38
  • Anket Kapalı .

misey

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
169
4
318
İzmir
Toplu taşıma araçlarına bindiğinizde kulağınızda kulaklık müzik dinler misiniz ?

Evet genellikle dinlerim ne bileyim mibibüsçülerin arabesk dayatmasına karşı koymak gibi bişey bu.:dilcikar: Acıklı acıklı şarkılar dinlerken yol bitmiyorki

toplu taşıma aracında weya uzun yol seyahat ederken hiç farketmez.. buyuk keyıf alırım dınlemekten.. yol da muzıkte benı ayrı yerlere goturur cunku :))

müzik dinlemeden 5 dakika bile yolculuk yapamamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dinlerim..

insanların gereksiz muhabbetlerini, otobüsün o iğrenç sesini, korna seslerini vs dinlemekten daha güzel:)

Dinlerim uzun yada kısa mesafe hiç farketmez..
Mp3 playerimin şarjı biter, telefondan devam ederim..
İnsanların lüzumsuz konuşmaları, kahkahaları, gürültülerine karşı birebir oluyor..
Hem çok severim müzik dinlemeyi hemde keendilerinin toplu taşıma aracında olduğunu unutan şahsiyetleri duymamak adına toplu taşıma araçlarında mutlaka müzik dinlerim..
Geçenlerde artık konuşma şu bu herşeyi geçtim..
Telefondan film seyredip kahkalarla gülüyorlardı..
Bütün yol boyunca Kemal Sunal'ın Varyemez filmini ve onların kahkalarını dinledim..
Maalesef bütün cihazlarımın şarjı bitmişti :))
Dedim bir daha bu hataya düşmeyeceğim..

Yol ne kadar olursa olsun onu tek çekilir kılan şey kulağında sevdiğin şarkıların,türkülerin eşlil etmesi olur...hihoyyytOtobüsteki gereksiz tüm gürültülerin de yegane çözümcüdür.:lepi:.Ah bir de kokuya çözü bulsa ne güzel olurdu...:1no2:

Dinlerim.Okulla evim arası 45 dakika artık otobüsün geçtiği heryeri adım adım biliyorum.Yolu izle izle olmuyor en iyisi müzik dinlemek hem yol çok çabuk bitiyor bu sayede...

kesinlikle dinlemem.saygısızlık gibi geliyr bana.genelliklede yanımda oturanların çoğu kulaklk takmış oluyor.(sevmediğim şey başımda biter hep zaten)birde sesini sanırım sonuna kadar açıyolar.hiç anlamam kulaklık takmışsın sadece kendın duy nıye ben duyuyorum ki amacı nerde kaldı o kulaklığın?hoparlöre verde bari tam olsun:)))tilt oluyorum

Bence de herkes dinlediği müziği kendi duyabileceği kadar açmalı bütün otobüsün duyabileceği kadar değil.

bazen bende dinlerim ama burda gidecek olduğum yerlerin mesafesi kısa olduğu için dinlediğimden bişe anlamıom hemen yol bitio:)))
ama staj yaptığım zman 30dklık yok giderdik ve personel otobüsünde kadınların sabah dedikodularını dinlememek için müzik dinlerdim çokda güzel olurdu.

ben dinlemem dinleyemiyorum müzik dinlersem hangi durakta ineceğimi şaşırırım dalıp giderim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…