- 18 Eylül 2014
- 195
- 23
- 48
- 38
- Konu Sahibi beautysidny
-
tatlim ayrintili eklesen.Elimdeki 2. el az kullanılmış ve sıfır olan giysilerimi toplu halde satıyorum.İyi markalardan asimetri,guess in de olduğu toplamda 60 adet giysiyi 50 tl ye satıyorum.
içerisinde:
4 erkek pantolonu
21 bayan alt giyim
26 üst giyim
2 ceket
7 elbise mevcut. Erkek pantolon bedenleri m .
Bayan kıyafetlerin bedenleri ise m ve s
onun için vaktim yok canım.aslında tek tek satışa koysam daha çok eder sırf o zahmete girmemek için 50 ye veriyorum canım.Hatta daha 20 ürün fln da üzerine ekliycem öyle göndericem almak isteyene.T
tatlim ayrintili eklesen.
onun için vaktim yok canım.aslında tek tek satışa koysam daha çok eder sırf o zahmete girmemek için 50 ye veriyorum canım.Hatta daha 20 ürün fln da üzerine ekliycem öyle göndericem almak isteyene.
Jasmin 80 hanim ben8mde sayfama bakabilirsiniz urunler tek tek gosterilmekte bende toplu alimda cok uyguna veriyorumCanım ben almak isterim hayır amaçlı düşünüyorum lise talebesi 2 kıza uyuyorsa ürünlerin. Birde hangi ildesin? birde 1 kaç üst yada alt eklesen beden açısından görsem..Gider mi gitmez mi onlara diye..
Jasmin 80 hanim ben8mde sayfama bakabilirsiniz urunler tek tek gosterilmekte bende toplu alimda cok uyguna veriyorum
Baktin8z mi?Bakıyorum canım şimdi
Canım hayır amaçlı ise ben para almak istemem kargoyu karsilasan yeter.liselilere uyar canım.sen bana özelden adresini gönder pts gönderiyim.izmirdeyim .Canım ben almak isterim hayır amaçlı düşünüyorum lise talebesi 2 kıza uyuyorsa ürünlerin. Birde hangi ildesin? birde 1 kaç üst yada alt eklesen beden açısından görsem..Gider mi gitmez mi onlara diye..
Canım hayır amaçlı ise ben para almak istemem kargoyu karsilasan yeter.liselilere uyar canım.sen bana özelden adresini gönder pts gönderiyim.izmirdeyim .
Canım işin özü şu.ben burda halk eğitim merkezine gittim lazım olur mu diye vermek istedim.bize olmaz da okullara bir sorun dediler.o da zor geldi valla okul okul gezemem yani.arkadaşın biri de bu siteden bahsetti.ben de bi deniyim dedim.e daha çok ürünüm var satışa koyarım zaten yine.şimdi birilerinin işine yarayacakken hayır yapacakken niye satmak için uğraşıyım canım.zaten ilk amacı hayırdı demek ki bu ürünlerin hayır için gidesi var:) mahcup olacak birşey yok.eğer istersen pts gönderebilirim canım.Canım ben arada böyle burdan uygun fiyatlı ürünler olunca alıp veriyorum.Benim kıyafetler pek olmuyorlar..dul bir bayan var bizim burda binaları temizleyerek kızlarını okutmaya çalışıyor ..ama şimdi bilemedim canım ya..ne desem inanki..Mahçup oluyorum üçret almam deyince
Canım işin özü şu.ben burda halk eğitim merkezine gittim lazım olur mu diye vermek istedim.bize olmaz da okullara bir sorun dediler.o da zor geldi valla okul okul gezemem yani.arkadaşın biri de bu siteden bahsetti.ben de bi deniyim dedim.e daha çok ürünüm var satışa koyarım zaten yine.şimdi birilerinin işine yarayacakken hayır yapacakken niye satmak için uğraşıyım canım.zaten ilk amacı hayırdı demek ki bu ürünlerin hayır için gidesi var:) mahcup olacak birşey yok.eğer istersen pts gönderebilirim canım.
merhaba bende toptan satıyorum elimden çıkarmak için isterseniz benim konularada bir bakın kusra bakmayın burdan yazdım ama cüzzi fiyatlara hepsini bırakıcamCanım ben almak isterim hayır amaçlı düşünüyorum lise talebesi 2 kıza uyuyorsa ürünlerin. Birde hangi ildesin? birde 1 kaç üst yada alt eklesen beden açısından görsem..Gider mi gitmez mi onlara diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?