Kayseri de ikinci el nerden bulabilirim acabaikinci el kitap almak cok guzel bende denk geldikce sahaflardan almaya calisirim ama kitaplarimi satma dusuncesine bile katlamam insallah bulursun canim bu arada ben de kayseriliyim
Canım Kayseri'yi bilmiyorum ama ikinci el kitap satan büyük siteler var gitti gidiyor gibi çoğu İstanbul'dan. Listeni yollarsın hatta yayınevi talebinde bile bulunabilirsin onlar sana hem toplu fiyat çıkarırlar hem de kargo ücreti ödemezsin.Kayseri de ikinci el nerden bulabilirim acaba
Kime ve nasil gondercem listemi yardimci olur musunuz?Canım Kayseri'yi bilmiyorum ama ikinci el kitap satan büyük siteler var gitti gidiyor gibi çoğu İstanbul'dan. Listeni yollarsın hatta yayınevi talebinde bile bulunabilirsin onlar sana hem toplu fiyat çıkarırlar hem de kargo ücreti ödemezsin.
Canım mesela İstanbul sahaflarının sitelerinden iletişime geçip listenizi yollayın size bir fiyat çıkarır gönderirler.Kime ve nasil gondercem listemi yardimci olur musunuz?
Tesekkur ederim.dediginizi yapcamCanım mesela İstanbul sahaflarının sitelerinden iletişime geçip listenizi yollayın size bir fiyat çıkarır gönderirler.
Kayseri de ikinci el nerden bulabilirim acaba
Cok tesekkur ederim.bakacagimkitapcilarin cogunda oluyor canim sahabiyedeki kitapcilarda cogunluk ikincirl kitap oluyor ben genelde turuncu nun arkasindaki kitapcilardan aliyorum ikinci el kitaplarimi. orda banka var ziraat yanilmiyosam onun hemen oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?