• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplama bilgisayar gibi bu da benim toplama evim:)

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
45
116
44
Ankara
Arkadaslar bence bir evi ev halinden alip, yuva haline getiren, kadindir. Herkes esya alir ama evin sicakligini, sirinligini satin alamaz. Yurt disina 2 sene icin geldigimizden ve mobilya fiyatlari cook asiri pahali oldugundan biz de toplama esya yaptik. mutfakta kullandigimiz kap kacak ve yattigimiz yatak haric herseyi ya 2. el aldik ya da bulduk, hediye verdiler falan. Mobilya alacaz diye 500 dolari kotu bir koltuga veremezdik. Cok da secme sansimiz olmadi. Kirigina bakmadik, sadece temiz olmasi onemliydi bizim icin. Kirilan eski mobilyalari koltuklari yirtiklari tamir ettik. sehpalarin uzeri cizikti. uzerilerini sik yapiskanli kagitlar ile kapladim. cok guzel oldular.

Dusunun ev kiramiz bile 1+1 oldugu halde 820 dolar. ama idare ediyoruz iste. 6 ayim kaldi.:teytey:

Bizim gibi gelen cook kisi var ama kimsenin evi -sifir bile alsalar- bizim kadar sirin degil.

mesela turuncu kanepenin kumasinin ortasi yirtikti. uzerine sik bir ortu ve yastiklar diktim.

img1157oe8.jpg

img1173vs5.jpg

img1165wl8.jpg

img1162rw0.jpg

bu ise minnacik mutfagim.

img1166mf4.jpg

img1170xm1.jpg

img1168qm0.jpg

bu da minnacik banyom.

img1171jm1.jpg

img1159oh8.jpg

img1160gi5.jpg

Son düzenleme:
tertemiz olmuş, çok güzel!
cidden çok sevimli bir mekan yaratmışsınız.
salonun perdesi ve koltukların rengi çok hoş, gri turuncu..
en çok çalışma odanı sevdim ama
huzurla yaşayın umarım.
ve en kısa zamanda zevkine göre daha da güzel bir kurarsın umarım..

İşte bir kadın a.s.
Harikasın evin çok şirin sağlıkla huzurla oturun inşallah daha güzelleri seninle olsun :nazar:

tertemiz olmuş, çok güzel!
cidden çok sevimli bir mekan yaratmışsınız.
salonun perdesi ve koltukların rengi çok hoş, gri turuncu..
en çok çalışma odanı sevdim ama
huzurla yaşayın umarım.
ve en kısa zamanda zevkine göre daha da güzel bir kurarsın umarım..

coook tesekkur ederim, begenmene sevindim..canim hepsi uydurma. yani once bej koltugu satin aldik. sonra gri tekli koltugu bulduk. pufu vardi.sonra turuncu hediye edildi, pufu attik. yirtiklari tamir ettik. tabi bu arada minderler vs cikarip yikaniyor Allah tan. geri kalanlari da tertemizce sildik esimle. ne yapalim. gecici hayat kurduk.

calisma odam da oturma odamin cikintisi. aslinda ayri bir yer degil ama orayi ayirmak iyi oldu. calisma odasi gibi oldu aynen.

Son düzenleme:
İşte bir kadın a.s.
Harikasın evin çok şirin sağlıkla huzurla oturun inşallah daha güzelleri seninle olsun :nazar:

bir salondann kaç oda yapmışsın
huzurla sağlıklaa oturunn

hanimlar cok tesekkur ederim. a.s. iste eldekilerle ancak bunlar oldu ama her gelen evimi cok begeniyor ben de gurulaniyorum. anlatiyorum falan hemen nasil topladigimizi, yirtiklarini tamir ettigimizi. ben de cenemi tutamiyorum...

bundan iyisi samda kayisi.:nazar:

Canım evin çok sade ve çok hoş güle güle oturun.

canım yaaaaaaaa diyecek bir sözüm yok......sadece sana bravo diyorum gerisi anlaşılmıştır.....
kadın eli dediğin bu olur ancak....
mutluluklar dilerim hayatım...

canım seni tebrik ediyorum.kaydirigubbakcemile5
fazla seçeneğin olmamasına rağmen böyle şirin bir ev yaratmışsın.
huzurla sağlıkla oturun inşallahŞeniz

Cnm çok şirin ve kullanışlı bir ev yaratmışsın tebrik ederim.Mutluluk ve kahkaha hiç eksilmesin evinizden inşallah.Sevgiler

Gerçekten çok şirin gözüküyor,masa ve sandalyeleriniz de çok cici gözüküyor.

çok temiz ve düzenli bir evin var yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememişler kutlarım canım
sağlıklı, huzurlu oturman dileğiyle

Bundan iyisi mi olacak kadın eli değdiği nasılda belli önemli olan huzur değilmidir zaten güle güle sağlıkla huzurla oturun evinizde :nazar:

harıka olmus sade ve sıcak eskı olsun ama temız ve derlı toplu olsun
tebrık ederım canım allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın

bence kadın eli değmesinden öte bir Türk kadınının elinin değdiği belli oluyor. her toplumun kadınları bu kadar temiz,düzenli ve tutumlu değil maalesef. önemli olan mutlu olmanız canım evin 1+1 olması yada eşyaların değil. gayette şık olmuşlar. boşver elin amerikanlarına bol bol para kazandırmaktan iyidir. 6 ayım kaldı demişsin. Türkiyeye dönüş içinmi 6 ay? onu anlayamadım. eğerki öyleyse zaten ordan buraya eşyada getiremezsin. daha iyi olmuş böyle yapman.
güle güle mutlulukla otur canım a.s.

bence cok hos olmus sade ve derlı toplu gorunuyor..
gule gule oturun a.s.

Back
X