Arkadaslar bence bir evi ev halinden alip, yuva haline getiren, kadindir. Herkes esya alir ama evin sicakligini, sirinligini satin alamaz. Yurt disina 2 sene icin geldigimizden ve mobilya fiyatlari cook asiri pahali oldugundan biz de toplama esya yaptik. mutfakta kullandigimiz kap kacak ve yattigimiz yatak haric herseyi ya 2. el aldik ya da bulduk, hediye verdiler falan. Mobilya alacaz diye 500 dolari kotu bir koltuga veremezdik. Cok da secme sansimiz olmadi. Kirigina bakmadik, sadece temiz olmasi onemliydi bizim icin. Kirilan eski mobilyalari koltuklari yirtiklari tamir ettik. sehpalarin uzeri cizikti. uzerilerini sik yapiskanli kagitlar ile kapladim. cok guzel oldular.
Dusunun ev kiramiz bile 1+1 oldugu halde 820 dolar. ama idare ediyoruz iste. 6 ayim kaldi.:teytey:
Bizim gibi gelen cook kisi var ama kimsenin evi -sifir bile alsalar- bizim kadar sirin degil.
mesela turuncu kanepenin kumasinin ortasi yirtikti. uzerine sik bir ortu ve yastiklar diktim.
bu ise minnacik mutfagim.
bu da minnacik banyom.
Dusunun ev kiramiz bile 1+1 oldugu halde 820 dolar. ama idare ediyoruz iste. 6 ayim kaldi.:teytey:
Bizim gibi gelen cook kisi var ama kimsenin evi -sifir bile alsalar- bizim kadar sirin degil.
mesela turuncu kanepenin kumasinin ortasi yirtikti. uzerine sik bir ortu ve yastiklar diktim.

bu ise minnacik mutfagim.

bu da minnacik banyom.

Son düzenleme: