bir beslenme programım var spor yeni yapmaya başladım :)nasıl verdiniz? spor yaptınız mı? baya genclesmıssınız
evet aynı ürün hem kilo verme hem kilo alma amaçlı kullanılabiliyor. Programa göre aşağı yada yukarı kilo kontrolü yapılıyortebrikler :) isim vermeyelimde toz gıbı olan süte yada yogurda veya meyve suyuna krıştırılan toz içecekler oluyo onlarmı
nasıl dayandınız.çok zor dıye bılıyorum onlar :) aç hissetmıyomusunuz..tek ögun normal yıyorsunuz degılmıevet aynı ürün hem kilo verme hem kilo alma amaçlı kullanılabiliyor. Programa göre aşağı yada yukarı kilo kontrolü yapılıyor
Harika görünüyorsunuz. Hele o kadar kilo vermeye rağmen saçların sağlıkla ışıldamasına ne demeli; maşaallah. Motivasyonumu artırdınız ama ben kendimden pek umutlu değilim bu aralar. Yıldızların ışıltısı acıkana kadar:))))))) Ben uzun süre bu şarkının sözlerini böyle zannetmiştim:))))İlk ay 5 6 ayda toplam 24 kilomdan kurtuldum
Kilo kader değildir
Harika görünüyorsunuz. Hele o kadar kilo vermeye rağmen saçların sağlıkla ışıldamasına ne demeli; maşaallah. Motivasyonumu artırdınız ama ben kendimden pek umutlu değilim bu aralar. Yıldızların ışıltısı acıkana kadar:))))))) Ben uzun süre bu şarkının sözlerini böyle zannetmiştim:))))
Zorlanmadım çünkü istediğim şeyinasıl dayandınız.çok zor dıye bılıyorum onlar :) aç hissetmıyomusunuz..tek ögun normal yıyorsunuz degılmı
olmak istediğim görüntüyü biliyordum :)nasıl dayandınız.çok zor dıye bılıyorum onlar :) aç hissetmıyomusunuz..tek ögun normal yıyorsunuz degılmı
Zorlanmadım çünkü istediğim şeyinasıl dayandınız.çok zor dıye bılıyorum onlar :) aç hissetmıyomusunuz..tek ögun normal yıyorsunuz degılmı
olmak istediğim görüntüyü biliyordum :)nasıl dayandınız.çok zor dıye bılıyorum onlar :) aç hissetmıyomusunuz..tek ögun normal yıyorsunuz degılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?