• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TOPLAM 24 KİLO :)

gulin1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
189
55
68
İlk ay 5 6 ayda toplam 24 kilomdan kurtuldum
Kilo kader değildir

Eklentiler

• kilo.jpg
    kilo.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 3.282
Vayyyy muthis genclesmissiniz.

Bende 30 kilo vermistim ama 15 kilo aldim tekrardan 2 sene icinde.
Deli gibi yiyorum.

Tekrar bi gaza gelip zayiflamam lazim.

Ben verdiğim kiloyu 1 senedir koruyorum. biraz daha vermem lazım şimdi programa tekrar başladım yaza bomba gibi gireceğim inşallah

Harika görünüyorsunuz gerçekten Tebrikler... çok ama çok daha genç görünüyorsunuz müthis darısı benim basima

Arkadaşlar ben yemek düzenimi ve beslenmemi bir ürün ile destekliyorum. Bunu yazdığım zaman reklem yaptın diye tepkiler aldığım için maalesef yazamıyorum.
Ama ben başardıysam sizler de başarabilirsiniz. Tek söyleyebileceğim bu

tebrikler :) isim vermeyelimde toz gıbı olan süte yada yogurda veya meyve suyuna krıştırılan toz içecekler oluyo onlarmı

tebrikler :) isim vermeyelimde toz gıbı olan süte yada yogurda veya meyve suyuna krıştırılan toz içecekler oluyo onlarmı
evet aynı ürün hem kilo verme hem kilo alma amaçlı kullanılabiliyor. Programa göre aşağı yada yukarı kilo kontrolü yapılıyor

evet aynı ürün hem kilo verme hem kilo alma amaçlı kullanılabiliyor. Programa göre aşağı yada yukarı kilo kontrolü yapılıyor
nasıl dayandınız.çok zor dıye bılıyorum onlar :) aç hissetmıyomusunuz..tek ögun normal yıyorsunuz degılmı

İlk ay 5 6 ayda toplam 24 kilomdan kurtuldum
Kilo kader değildir
Harika görünüyorsunuz. Hele o kadar kilo vermeye rağmen saçların sağlıkla ışıldamasına ne demeli; maşaallah. Motivasyonumu artırdınız ama ben kendimden pek umutlu değilim bu aralar. Yıldızların ışıltısı acıkana kadar:))))))) Ben uzun süre bu şarkının sözlerini böyle zannetmiştim:))))

Harika görünüyorsunuz. Hele o kadar kilo vermeye rağmen saçların sağlıkla ışıldamasına ne demeli; maşaallah. Motivasyonumu artırdınız ama ben kendimden pek umutlu değilim bu aralar. Yıldızların ışıltısı acıkana kadar:))))))) Ben uzun süre bu şarkının sözlerini böyle zannetmiştim:))))

Öyle degil miymis ? :KK57:

Back