Gelinbaşı ve Gelin Tacı Topkapi,Capa, Bayrampasa, Fatih civarinda iyi bir kuaför ariyorum!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Selva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Selva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
12
0
86
İstanbul
Merhabalar kizlar,
Bu sayfayi yeni kesfettim, önerileriniz cok güzel, harika bir sayfa olmus bu..
Mayis ta Istanbul evlenecegim insallah ve iyi bir kuaför/makyöz ariyorum.Malesef Istanbul´da oturmadigim icin nereye gidecegimi bilmiyorum. Tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkürler!

fatihte gelinlikçilerin oldugu buyuk caddeyi bılıyosan o cadde uzerınde hayrıye&atalay dıye bı kuafor var benım nısanda sacımla makyajımı yaptı bıraz pahalı ama hakkını verıyo ozellıkle makyaj konusunda super sacınıda bırebır atalay yapsın ıstıyorum dersen atalay dötürüyo:)))umarım yardımcı olmu8sumdur canım

tesekkür ederim tavsiyen icin. websitesine girdim, gercekten güzel görünüyor, fakat bi gelin basina 400 TL, makyaj a da 200 istiyor! 600lira cok degilmi bi sac makjaya???

ben 750ye cıkmıstım nışanda manıkur pedıkur falanda gırınce ıcıne ama degmıstı ozellıkle makyajı muhtesem canım

bende bayrampasada kardeşler kuaföre gittim bende memnum nisanımı da orda yaptırdım ve sürekli gittiğim yer ben bagcılarda oturuyorum gelin basımıda orda yaptırcam ben 200 e anlastım müşterisi oldugum için

Valla şu iyi kuaför diye öneremicem ama şunu söyleyebilirim çapadaki fiori kuaförden uzak durmanı kesinlikle tavsiye ederim. En güzel günün berbat edilsin istemiyosan hakikaten uzak dur.

Bayrampaşa Yıldırım da Seher kuaför var. Emin ol çok memnun kalırsın. Önceden prova yapıyor bikaç model sana ve gelinliğine uygun olanı.
Fiyatları da çok uygun. Su bazlı makyaj da yapıyor istersen ve makyajı ayrı güzeldir.

ay bu topic iyi olmus ya, fatihte oturuyorum nikahim icin kuafore ihtiyacim var benim de..

Valla şu iyi kuaför diye öneremicem ama şunu söyleyebilirim çapadaki fiori kuaförden uzak durmanı kesinlikle tavsiye ederim. En güzel günün berbat edilsin istemiyosan hakikaten uzak dur.

katılıyorum fiori berbat özel gün için değilde saç kesimi için gitmiştim ben mahfettiler saçımı çoluk çocuk çalışıyo zaten

fındıkzadede nurten var orasını tavsiye ederim canım biraz pahalı ama güzel gelin başı yapılıyo
bayrampaşada çok kuaförler var adı aklıma gelmiyo şimdi ama bayrampaşanın ünlü kuaförü çok dolu tıklım tıklım oluyo yani

bayrampaşa demirkapı caddesi paşam çarşısında KARDEŞLER KUAFÖR diye bi yer var çok büyük bir salon... harika gelin başı ve makyajı yapılıo bilginize..kuzenimin gelin başı için gittik muhteşem ötesi bi saç ve makyaj çıktı ortaya ümmühan hanım gelin başında bir numara die düşünüorum.... kaş ve makyajda göknur hanım var... ulaşmak isteyenler için numarası : 0212 544 07 34

katılıyorum fiori berbat özel gün için değilde saç kesimi için gitmiştim ben mahfettiler saçımı çoluk çocuk çalışıyo zaten

kızlar sanırım hayatınızın sadece 1 günü fiorie ye gittiniz ve güzelliğiniz için verdiğiniz para gözünüze battı ben 7 yıldır fiorie nin daimi müşterisiyim ayrıca çapalıyım ve ordan iyi bir kuaför göremiyorum her gittiğimde memnun bi şekilde evime geri dönüyorum gerek saç kesimim gerek röflem ki röfle konusunda arkadaşlarım bile sırf benim röflem gibi olsun diye oraya gittiler onlarda memnun kaldılar. bana da bi arkadaşım tavsiye etmişti. gerek saç kesimi makyaj manikür pedikur ağda hepsinde memnunum ben tavsiye ederim..

Son düzenleme:
fındıkzade haliç üniversitesi yanında Golden Fingers şiddetle tavsiye ederim her türlü isteiğinize cevap verebilicek kapasiteye sahip bi yer ben sürekli oraya gidiyorum kesinlikle süperler . bnimde haziranda düğünm war

kızlar acil bir durum,önerilerinizi bekliyorum,Çapadayım,saçlarım dalgalı ve ustura makası ile değil de normal makas kullanıp güzel katlı kesim yapabilen bir kuaför arıyorummmmmmmmm
Ada var fındıkzade mado durağında onu biliyorum,onun dışında tavsiye please,ha birde bir saç kesimine servet ödenmeyen bir yer olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…