• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

topiğimizde kimler onlıne göremiyoruz :(

ra_punzel

1.67 G.K:72
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
1.234
1.361
208
80-89 topiği olarak topıgımızde onlıne olan ahalıyı gorememe sıkıntısı yasıyoruz buyuk bır cogunluk olarak. ayarlarımızla ılgılı bır durum ıse nereden düzelteceğimiz konusunda bilgi bekliyoruz.

80-89 topiği olarak topıgımızde onlıne olan ahalıyı gorememe sıkıntısı yasıyoruz buyuk bır cogunluk olarak. ayarlarımızla ılgılı bır durum ıse nereden düzelteceğimiz konusunda bilgi bekliyoruz.
konuyu kimlerin okuduğunu,sadece Pro üyeler görebiliyor.

pro uyelıgı cazıp hale getırmek ıcın ınsanları alıstıkları ozellıkten mahrum edıyorlar sinirr olduk bız topikcek :KK12:

sizde alıverın bı pro uyelık hem bi cocugun egıtımıne destek olmus olursunuz:KK12:
ben cocukların egıtımıne bırıncı elden destek oluyorum zaten.. bırılerı aracılıgıyla hayır yapma durumundan daha cok haz alıyorum. köy okullarına yardım goturup boya badana yapıp yasamlarına dokunarak gercekten nereye gıttıgını bılerek.. ki ben bir öğretmenim benım cevremde yardıma ıhtıyac duyanla varken pro uyelık alayımda cocukların egıtımıne katkı saglayayım demem yanı..

haydaa, pro üyeliklere mi görünüyor artık yani? ben de bir süredir neden konuyu kaç kişinin okuduğunu göremiyorum diye soracaktım meğer bundanmış... illa pro olacağız yani. ama ben işsizim sorun orda :KK53: 30 tl veremeyeceğim pro üyelik için...

bencede olmamıs pro uyelık baslangıcında verılen hakların uyelerden lınması gıbı bı durum olmadıgı soylenmıstı sımdı ıse daha once var olan onlıne uyelerı gorebılme ozellıgımız yok.. :KK12:
Duy sesımizi KK En Büyük KK
evet topikte yalnızmışsın gibi olmuyor.

ben proyum ama hic dikkat etmem avatarlarda online belirten renkler var ona bakiyom
asagida kimvar diye neden görmek istiyorsunuz anlamadim.gizlilik moduda var cogu uye gizlilik moduyla hayalet geziyor zaten

ben proyum ama hic dikkat etmem avatarlarda online belirten renkler var ona bakiyom
asagida kimvar diye neden görmek istiyorsunuz anlamadim.gizlilik moduda var cogu uye gizlilik moduyla hayalet geziyor zaten
profil gizli olsada,kaç kişi konuyu okuyor insan merak ediyor
ziyaretçileride görebiliyorduk.

birde profilimizde mesaj alanları diye bir bölüm vardı
hangi bölüme ne kadar mesaj yazmışız görebiliyorduk
şimdi o da yok,şayet geri gelirse güzel olur.

geçen günkü bir konuda bir üye yazmıştı "şu kadar üye ve şu kadar ziyaretçi konuyu okuyor" diye. yani görünüyor demek ki ziyaretçi sayısı da. özellikle sahte olma ihtimali olan konuları anlayabiliyorsunuz. ya da bir konuyu takip ederken konu sahibinin konuda olup olmadığını görmek de iletişim kurmak açısından faydalı oluyordu. o sebeple ben pro olmayan üyelerinde de görebilmesini istiyorum. önceden görebiliyorken şimdi görmemek olmamış.

gızleyenlerı merak etmıyoruz kı ama hepımız onlıne ıken mesaj yazmayanlar da dahıl kımler var bır arada gormek ıstıyoruz bız topıkte.

Ben o uygulama kalktığından beri kendimi karanlık bir odada gibi hisseder oldum :KK53: Korku filmlerindeki gibi biri elini omzuma koyacakmış gibi her an :KK48:
Şaka bir yana ama cidden bazen dakikalarca bekleyip devamlı sayfa yeniliyorum hani biri birşey yazdımı diye sonra sıkılıp çıkıncada bir sonraki girişimde bir bakıyorum benden hemen sonra biri yazmış arkadaşlardan :KK53: hani iki sohbet edeceğimiz varken göremediğim için çıkmış oluyorum :KK53:

Yaaaa ne olur şu kimler online uygulamasını geri verin söz başka birşey istemiyeceğiz :KK68:

Kazen tarafından yapılan KK üyelik nedir? Avatajları nelerdir? konusunda açıklama içinde geçen

"Forumda mevcut haklarınızı defalarca almayacağımızı ifade etmemize rağmen bu konuda birçok kez sorular sordunuz hep aynı cevabı verdik mevcut verilmiş haklar alınmadı alınmayacak diye. Lakin pro üyelere ekstra haklar verildi."

diye bir ibare var.. Hatırlatmak istedim sadece...

Kazen tarafından yapılan KK üyelik nedir? Avatajları nelerdir? konusunda açıklama içinde geçen

"Forumda mevcut haklarınızı defalarca almayacağımızı ifade etmemize rağmen bu konuda birçok kez sorular sordunuz hep aynı cevabı verdik mevcut verilmiş haklar alınmadı alınmayacak diye. Lakin pro üyelere ekstra haklar verildi."

diye bir ibare var.. Hatırlatmak istedim sadece...

evet mevcut hakların alınmayacagını sureklı yazmıslardı ama mevcut haklarımızdan bırını Pro üyelere vermişler :KK12:

Back