Hiç garip filan değil, çok güzel bir göz rengin var canım...
Topazio da olur quartzo da.. Yapıları zaten aynı, pupil boşluklarının büyüklükleri filan..
Renk olarak ben topazioyu beğenenlerdenim.. Ama beklentinle ilgili, çok çarpıcı olmasın dersen almamalısın...
Türkiyede deneme imkanı olmaması ne kötü! İki gündür ben de bu iki lens rengi arasında kaldım. Topazio canlı, Quartzo daha soluk bu açıdan Quartzo daha çok hoşuma gitti.
Ben açık ton istiyorum; ama çok canlı/cırlak/doygun renk istemiyorum. Sevdiğim renkler hep çok açık grilerdir. Ton olarak açık, renk olarak da soluk renkler yani; ama sanırım Quartzo gözde ton olarak daha koyu, Topazio daha açıkmış. Kafam çok karıştı
Süperstarcım, yani ben fikrimi daha önce belirtmiştim, fikrim aynı canım oyüzden aslındsa bir daha bir daha yazmak istemiyorum, ısrarcı olmamak adına kaydirigubbakcemile3
Yalnızca şunu belirteyim, bu resimdekiler eski seri ssanırım canım. Hatta eminim..
Yani şimdi almak istesen her iki renk de biraz daha farklı.
Yeni serilerde topazio masmavi. Quartzo ise yeşil gibi duruyormuş.
İstersen bir de böyle araştır canım.
Karar senin
çok teşekkürler gözlerimi seviyorum aslında ama değişiklik olsun diye işte.. topazio almaya karar verdim mavi ağırlıklı istiyorum onda mavilik daha belirgin gibi bakalım..