• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

toparlayıcı sutyenler

Bensiz Aska Doyma

Ol de Rabbim olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
1.973
326
113
Merhaba arkadaşlar bırsey danısmak ıstıyorum ıznınızle gohus bedenım 90 desteklı sutyen gıyemıyorum daha buyuk gosterıyor ve bırlesıklık oluyor kalbıme baskı yapıyor toparlayıc suytenler var bıldıgınız uzere bunlar kucultmr ozellıgıne sahıp mı bır ıkı beden yada bu sutyen gıydıgımızde bır arya toplanmaması bırlesıklı olmaması ıcın ne yapabılırız ? tesekkurler :16:

Arkadaşlar ben de sütyen bulma konusunda epeyce sıkıntı yaşayan biriyim. bu forumdan epeyce faydalandım. Hep duyduğum bir marka vardı berlei b510. bulup denedim. hiç ama hiç beğenmedim çünkü sivri görünüyor ve dikiş izi belli oluyordu. magic form kullandım o da minimizer ancak pek de küçük gösterdiği söylenemez. sonra kararttım gözümü ve berleiyi aldım. herkes yıkandıktan sonra sivriliği gider falan diyordu. giydiğim gün herkes zayıfladığımı söyledi. birkaç gün gömlek giydim çünkü dikiş izi badilerden belli olabilir. yıkamama gerek kalmadan yuvarlaklaştı ve ilk yıkamadan sonra epeyce gitti sivriliği. şimdi badilerle bile giyiyorum aman dikiş izi belli olmuyor olsa da küçük göründüğüne değiyor. ön yargılı olmayın derim ben tecrübeyle sabit :D ama triumph u da çok merak ediyorum onu da alıp kullanacağım.

Arkadaşlar ben de sütyen bulma konusunda epeyce sıkıntı yaşayan biriyim. bu forumdan epeyce faydalandım. Hep duyduğum bir marka vardı berlei b510. bulup denedim. hiç ama hiç beğenmedim çünkü sivri görünüyor ve dikiş izi belli oluyordu. magic form kullandım o da minimizer ancak pek de küçük gösterdiği söylenemez. sonra kararttım gözümü ve berleiyi aldım. herkes yıkandıktan sonra sivriliği gider falan diyordu. giydiğim gün herkes zayıfladığımı söyledi. birkaç gün gömlek giydim çünkü dikiş izi badilerden belli olabilir. yıkamama gerek kalmadan yuvarlaklaştı ve ilk yıkamadan sonra epeyce gitti sivriliği. şimdi badilerle bile giyiyorum aman dikiş izi belli olmuyor olsa da küçük göründüğüne değiyor. ön yargılı olmayın derim ben tecrübeyle sabit :D ama triumph u da çok merak ediyorum onu da alıp kullanacağım.

Herkese merhaba,
Benim göğüslerim 85 DD hatta bazı sütyenlerde 85E idi. Göğüs küçültme ameliyatı oldum ve şuan B cuplar. Şahane bir his, küçültmey aklından 1kez bile geçirenler hemen yaptırsınlar büyük mutluluk.
Küçültmeden önce kurtarııcım TRİUMPH'du. 3sene önce aldığım sütyen hala yeni gibi dururdu, esnemez, sarkmaz kaliteli bir ürün.

Ben de hep sutyenden sikinti cekiyorum ne kadar toparlamis, kucuk gostermis olsa da cok birlesik gozukuyor acik elbise giydigimde taskinlik yaratiyor. Ve gogus agir oldugundan dolayi sutyen cabuk bozuluyor ve ben yeniden sutyen almak zorunda oluyorum ve hep ayni sutyeni alip aynisini giymekden, diledigim elbiseyi giyememekden biktim ve ameliyyat olmaga karar verdim, insallah allah izin verirse bu cuma ameliyyat olucam.

mrb gülnar. direk msj atamadım burdan gönderiyorum

mrb öncelikle yeniden doğdumu söyleyebilirim. eğer doktoruna güveniyorsan hiç tereddüt etmeden git derim. 31 martta ameliyat oldum. bir gece hastanede yattım. sağ ve sol kolun biraz altından diren dedikleri şeyleri ise 2 gün sonra çıkarttılar. ( göğüs içinceki pis kanın gitmesi için hortum) ve direnler çıktıktan sonra doktor yardımı ile medikal sütyeni giydim. medikal sütyeni gymeden önce temiz ve ütülenmiş tülbent ört göğüslerine bu sütyenin dikişlerini rahatsız etmemesi ve iltihap kapmaması için önemli. hiç pansuman yaptırmadım doktorum istemedi. 3 gn sonra duş aldım. su şişlikler için çok iyiymiş dus almaktan korkma. 1 hafta için toplardım tamamen kimseye ihityacım kalmadı. sürekli sırt üstü yatmak seni rahatsız edebilir fakat 1 hafta sonra sırt üstü uyumanın ne kadar rahat oldugunu anlayınca mışıl mışıl uyursun :) şimdi ise hiç yaram kalmadı normal sütyene geçtim. denize bile girebiliyorum. şeklide gayetgüzel ve zaman geçtikte daha çok oturuyor zaten. şimdilik aklıma gelenler bunlar. takıldığın nokta olursa sorabilirsin :) :)

Back