• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toparlama ve protez

sakarimkirarim

Guru
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu konuda yeniyim. Göğüslerimin büyüklüğünden ve şeklinden çok ama çok memnundum. 2-3 senede birden sarktılar. Bir kaç dr la görüştüm toparlama + protez diyorlar. Çalışıyorum ve bu nedenle rapor almak istemiyorum ama bir şekilde idare edebilirim raporsuz. Sorum şu: en erken yani tehlikesiz şekilde ne zaman işe gidebilirim? Bir de iz, his kaybı, göğüsler arasında şekil farklılığı yaşayan oldu mu ameliyat sonrası? Şimdiden teşekkürler..

Merhaba ben 20 gün önce kas üstü protez esliginde diklestirme oldum. Iki hafta sonra anca calisilir bence. Aksamlari yoruldugumda sizliyor gögüslerim hala. Su anda beninkilerin sekli hafif farkli memenin biri daha sis ama doktorum daha cok erken panik yapma düzelecek diyor.

Çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda toparlanırsın. Ben ameliyat olduğum için pişman olmaktan korkuyorum. Yani şimdikine göre daha kötü olursa, komplikasyon gelişirse diye. Bakalım bir anlık cesaretle yaptıracağım sanırım.

Back
X