too faced lip injection extréme (dudak dolgunlaştırıcı)

milenayamektuplar

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
39
1
34
arkadaşlar too faced'in lip injection extremesini kullanan var mı?
türkiyede çok fazla bulunan bir ürün değil ne yazık ki sadece sephora mağazalrında bulundgnu biliyorum bide internette bulabilirseniz işte :/
daha kullanmadım ama uzun süredir araştırma yapıyorum herkes mucize yarattığından bahsetmiş.
fotograflar,videolar vs vs estetik olmadan dolgun dudaklara kavuşabilmek için araştırdığım kadarıyla en iyi ürün lip injection extreme
ama tabi kullanmadım ondan emin olamıyorum. kullanan arkadaşlar memnun olup olmadıklarını paylaşabilirler mi?
fiyatı 60 lira civarı diye duymuştum ama too faced in ürünleri çoook çoook pahalı acaba bu duydugum eski bi fiyat mı?

too faced in bi rimeli bile 200 lira ki o rimel de çok iyi bi rimelmiş bu yüzden inanamıyorum bu fiyata olmasına
ama umarım öyledir öğrenciyim sonuçta zaten anlamıyorum makyaj malzemelerindeki bu uçuk fiyatları :KK4: videolrını filan da izledim çok etkili sanırım.

Son düzenleme:
Canım markayı az çok biliyorum şöyle bir iki duymuşluğum var..
Dudak dolgunlaştırıcı için çok uçuk bir fiyat değil 60TL..
Örneğin diorun var 110TL..
Denenebilir olmadı parlatıcı olarak bile gideri olur
Ben geçenlerde victoria's secreta uğramıştım
Orda da gördüm dolgunlaştırıcı
Aslında hiç ihtiyacım yok ama rengi çok hoşuma gitti, bende parlatıcı mantığıyla yaklaşarak aldım.
Fiyatı 50TL.. Sürünce inanılmaz yakıcı bir his veriyor.Dolgunlaştırıyor mu dersen inan bilmiyorum çünkü sürdükten sonra hiç dikkat etmedim ve aynaya bakmadım
Dediğim gibi benim en çok rengi hoşuma gitmişti.

Bende yaklasik 1yildir ariyorum o parlaticiyi... bakirkoy capacity.de oldugunu soylediler ama nezmn sorduysam yok. uretimi durdurulmus diye duydum fiyatida gecen sene 65tl civariydi.1kere kullandim ben, surunce dudagi sisiriyo fakat 1-2 saate kdr geciyo...gun icerisinde surekli yenilemek gerekiyor yani...

Canım markayı az çok biliyorum şöyle bir iki duymuşluğum var..
Dudak dolgunlaştırıcı için çok uçuk bir fiyat değil 60TL..
Örneğin diorun var 110TL..
Denenebilir olmadı parlatıcı olarak bile gideri olur
Ben geçenlerde victoria's secreta uğramıştım
Orda da gördüm dolgunlaştırıcı
Aslında hiç ihtiyacım yok ama rengi çok hoşuma gitti, bende parlatıcı mantığıyla yaklaşarak aldım.
Fiyatı 50TL.. Sürünce inanılmaz yakıcı bir his veriyor.Dolgunlaştırıyor mu dersen inan bilmiyorum çünkü sürdükten sonra hiç dikkat etmedim ve aynaya bakmadım
Dediğim gibi benim en çok rengi hoşuma gitmişti.

Bu arada kadınlar gününü bekle belki sephora indirim yapar..

biri o 60 değil 600dür filan dicek diye çok korkmuştum,rimelinin 200 oldugunu öğrenince :KK9:
evet canım bende onu bekliyorum zaten aklın yolu bir :13:

Bende yaklasik 1yildir ariyorum o parlaticiyi... bakirkoy capacity.de oldugunu soylediler ama nezmn sorduysam yok. uretimi durdurulmus diye duydum fiyatida gecen sene 65tl civariydi.1kere kullandim ben, surunce dudagi sisiriyo fakat 1-2 saate kdr geciyo...gun icerisinde surekli yenilemek gerekiyor yani...
canım ben sephoraya gittiğimde eğer hala satıştaysa sana haber veririm, ama kalkmadı diye biliyorum ben.

bide ilgilendiğiniz için teşekkür ederim....:KK54:

Rimelin ne özelliği varmış ki 200tl olacak kadar?
canım rimel iki bölümden oluşyor ilk ipliksi beyaz tarzında bi fırça var onu sürüyorsun, sonra rimeli.. ismi Too Faced Better Than False Lashes Mascara
youtube'da videoları da var araştırdığım kadarıyla çok çoook belirgin bir uzama yapıyor..
tabi fiyatı da aynı oranda fazla

canım rimel iki bölümden oluşyor ilk ipliksi beyaz tarzında bi fırça var onu sürüyorsun, sonra rimeli.. ismi Too Faced Better Than False Lashes Mascara
youtube'da videoları da var araştırdığım kadarıyla çok çoook belirgin bir uzama yapıyor..
tabi fiyatı da aynı oranda fazla

hmm bende bakıyım canım merak ettim

Bu ürüne niye bu kadar taktınız ki kızlar? Dudak şişiriyor belli bir süre sonra eski haline geliyor. Ben şu an too faced yerine vicks kullanıyorum doğrusu daha etkili... Birde aklınızda olsun, normal bir parlatıcı içine bir iki damla zencefil ve tarçın yağı atarsanız dudak şişiren bir parlatıcı sahibi olursunuz...

Sephora'da artık too faced satmıyor, standı kaldıralı 1 yıl kadar oldu, hala ellerinde bir kaç tane olabilir tabii...

X