Şampuan ve Saç Kremleri TONY & GUY şampuan ??

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
kızlar ben mart ayında bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine tony&guy şampuanını ve saç kremini aldım şampuandan fındık kadar elime alıp yıkamam gerektiğini köpürmeyeceğini söylemişti satışı yapan bayan kremini ve maskesinide kullanıyorum ilk zamanlar saçlarıma çok iyi gelen bu şampuanı son zamanlarda beğenmemeye başladım çünkü saçlarıma istediğim yumuşaklığı vermiyor kırıklarında da herhangi bir onarım çok fazla yok saçlarım uzun ve gür kalın telli argan yağını denemek istiyorum sizlerden gelen şampuan tavsiyeleri nelerdir?

live clean bu şampuanı çok övüyorlar kk de.fiyatı pahalı biraz kozmetiklerden baktım alıp kullanmadım ama.gliss siyah serisini aldım siteden araştırıp yumuşak yapıyor oda memnunum şimdilik.nude var bide yine kk den bakıp aldım oda yumuşak yapıyor.

live clean bu şampuanı çok övüyorlar kk de.fiyatı pahalı biraz kozmetiklerden baktım alıp kullanmadım ama.gliss siyah serisini aldım siteden araştırıp yumuşak yapıyor oda memnunum şimdilik.nude var bide yine kk den bakıp aldım oda yumuşak yapıyor.

canım benim gliss siyahı bende kullandım hemde tüm serisini ama benim saçlarıma ilk zamanlar çok iyi geldi sonra kuruttu çok :(( tabi herkeste farklı sonuç veriri inşallah sen memnun kalırsın ;)) ben günümüz şampuanlarının ( elidor, pantane, blendax vs ) içeriklerin hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum ama bu yazdıkların farklı sanırım araştırıcam teşekkür ederim

Back