Cilt Bakımı Ürünleri Tonik/Temizleme Jeli mi? / İkisi bir arada mı ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

___Mina___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
511
3
Kızlar cildinizi temizlemek için sadece jel mi kullanıyorsunuz
yoksa tonik mi?
bazı ürünlerde ikisi bir arada oluyor
hangisi daha iyi
deneyimlerimizi yazalımhihoyyyt

images

çok yağlı bir cildim var,bu seriyi kullanıyorum. çok ta memnunum. temizleyici köpük+tonik ve krem. neutrogena, clean clear,v.b. diğer ürünler hiç cildime yaramadı
her yere övüyorum bu seriyi atılcam yakında bu yüzden forumdan :KK1:. uzun denemelerden sonra tam bana uyan bir bakım serisi buldum. teşekküler solution serisi :)

Son düzenleme:
bence bu tür şeylere boşuna para vermeyin. en iyisi mikrofiber temizleme kesesi ve gülsuyu. keseyi zaten bir iki yıl kullanabiliyorsunuz cildi tamamen yağdan makyajdan arındırıyor siyah noktalara iyi geliyor ve makyajı en iyi bu temizliyor, gülsuyu da uzun süre gidiyor tonik amaçlı kullanıldığında. yok üçü bi arada ürünler yok temizleme jeli, temizleme sütü, toniği, makyaj temizleme jeli, bunlara para vermeye değmez bence.

birçok jel ve tonik kullandım..herşey doğadaymış bunu anladım...
tonik yerine gülsuyu ve maden suyu kullanıyorum cildi çok güzel yapıyor ikiside..

images

çok yağlı bir cildim var,bu seriyi kullanıyorum. çok ta memnunum. temizleyici köpük+tonik ve krem. neutrogena, clean clear,v.b. diğer ürünler hiç cildime yaramadı
her yere övüyorum bu seriyi atılcam yakında bu yüzden forumdan :KK1:. uzun denemelerden sonra tam bana uyan bir bakım serisi buldum. teşekküler solution serisi :)

bu avonun ürünü di mi esperanza :KK28:

bence bu tür şeylere boşuna para vermeyin. en iyisi mikrofiber temizleme kesesi ve gülsuyu. keseyi zaten bir iki yıl kullanabiliyorsunuz cildi tamamen yağdan makyajdan arındırıyor siyah noktalara iyi geliyor ve makyajı en iyi bu temizliyor, gülsuyu da uzun süre gidiyor tonik amaçlı kullanıldığında. yok üçü bi arada ürünler yok temizleme jeli, temizleme sütü, toniği, makyaj temizleme jeli, bunlara para vermeye değmez bence.

birçok jel ve tonik kullandım..herşey doğadaymış bunu anladım...
tonik yerine gülsuyu ve maden suyu kullanıyorum cildi çok güzel yapıyor ikiside..

gülsuyunu hiç denemedim kızlar
denemeyi düşünüyorum şimdi :KK23:
ama maden suyu cilde zarar vermez mi :KK28:

ben maden suyu kullanıyorum hiçbir zararı yok. cildim yağlı bana yaradı. ama cildin çok kuruysa daha da kurutabilir, onu bilemem. gül suyu da iyi bir markadan alındığında çok iyi bir tonik. forumda çoğu kişi rosense marka gülsuyu kullanıyor. şişe bayağı büyük 10 tl civarı, aylarca yetiyor.
alkol içeriği fazla olan toniklerdense, gülsuyu maden suyu gibi şeylere yönelebilirsin. fiyatları da uygun.

X