- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
-
aman o zaman uzak dur nivea ürünlerinden bir kere yüzün tüylendimi uğraşması zor oluyor benim var öyle bir sorunum sürekli cımbızla dolaşırsın sonra lazer epilasyon yaptırmak zorunda kalırsın
canım benim cildim yağlı-karma bende bir çok ürün denedim
nivea nın temizleme sütünü deenedim hiç beğenmedim iki üöç kullanımdan sonra attım çöpe gitti şimid
neutrogena nın alkolsüz toniğini kullanıyorum beğendim açıkcası bir tahriiş iritasyon falan yapmadı nivea gibifiyatıda uygun 15-20 tl arası bişi
aahhh aslında benim aklım şuan Dr.Hauschka Clarifying Toner-yağlı ciltler için tonik de ama o da çok pahalı bir de türkiyede yok sanırım
100 tl den fazla
bu ürün;
Eki Görüntüle 649883
evet canım niveanın cilt ürünlerinin tüylenme yaptığını duymustum .Ben de korktum risk alamadım . forumda da biraz araştırdım da bir çok kullanıcı da tüylenme yaptığını söylemiş .En iyisi niveaya hiç bulaşmayayım :)bir de tüylenme filan yapar sonra uğraş dur .
Benim cilt tipim de normal/karma .ben de neutrogenaya bir bakayım o zaman .canım sen de o toniği unut bence :) bir toniğe 100 tl verilir mi hiç boşver .nemlendirici olsa anlarım hadi ver o parayı al diyeceğim ,ama alt tarafı tonik ve tüm toniklerin boş vaatler verdiklerini bilerek o para değmez tatlım . yani ben mesela bir tonikten çok şey beklemem ,yada madde madde sıraladığı vaatlere hiç inanmam . Bana sadece nemlendirici için zemin hazırlasın ,o derinlemesine temizliğin verdiği rahatlatıcı ferahlığı versın, zararı olmasın yeter:)
evet canım sadece derinlemesine temizlik sağlasın yeter bana .buna bakayım ben .ben de daha önce vichy'nin nemlendirici ve toniğini kullanmıştım .cildimi resmen mahvetmışti .Ergenlik döneminde bile çıkmayan sivilceler,vichy kullanmaya başladığımda çıkmıştıyani yok canım almam zaten ona vericeğime esteelauder in serumunu alırım 100 tl daha verip:)
bende inanmam toniğin gözenek sıkılaştırdığına ve siyah noktaları çıkarttığına falan benimde kullanma amacım toniği hani yüzümde kir,yağ kalıntılarını nazikce temizlemek amaçlı her zaman temizleyiciyle yıkayamıyoruz sonuçta bana bu tonik yetiyor
bir de ben bundan önce dermokil tonik kullandım berbattı bir daha o markaya elimi uzatmam ayy ALLAH korusun bir daha
yüzümü tahriş etti kızarık kızarık oldu iritasyon oldu resmen cildim
o yüzden bu netrogenanın alkolsüz olanından aldım iyi yani çok beklentin yoksa benim gibi sadece kiri,yağı makyaj kalıntılarını temizlemek için istiyorsan bir bak derim
evet canım sadece derinlemesine temizlik sağlasın yeter bana .buna bakayım ben .ben de daha önce vichy'nin nemlendirici ve toniğini kullanmıştım .cildimi resmen mahvetmışti .Ergenlik döneminde bile çıkmayan sivilceler,vichy kullanmaya başladığımda çıkmıştısuratımı çok tahriş etmişti .onu kullanmayı bırakınca cildim kendine geldi toparladı .o yüzden vichy ürünlerinden uzak dururum .
benim cildim de çok hassas işte öyle her ürünü kabul etmiyor
geçen yıl sivilce yağmuru yaşadım resmen
doktora gittim en sonunda
kulaktan duyma bişi kullanmıcaksın gerçekten kükürtlü sabun cildi çok güzel yapıyor dediler bir kullandım cildim kıpkırmızı oldu nasıl tahriş etti cildimi şimdi temizleyici olarak siyah çamur sabunu kullanıyorum bir de garnierin 3 in 1 temizleyicisi var ama henüz kullanmadım onu
evet canım dogru dıyorsun .bu arada posta kutunu boşalt tatlım
la roche'u çok beğeniirim toniği hariç. cildim yağı-karma sivilce problemim olmuştu bir de derim ince ve beyaz. o yüzden la roche tonik alkollü olduğu için cildimi her seferinde yakıyordu ben de vazgeçtim. nuxe'ün toniğini kullanıyorum alkolsüz 1 aydır 50 küsür lira. sabah akşam sürdüm 1 ay gitti şimdi tekrar alıcam. tavsiye ederim. ha bir de alkolsüz tonik almanı önerirrim.
katılıyorum .la roche posay'ın nemlendiricisinden yüz yıkama jellerine kadar herşeyi çok iyiyken,tonikleri gerçekten kötü .toniğin bana bir zararı olmadı ,ama yüzümde bir yanma kaşıntı hissini hissediyordum.anladım ki cildim o toniğe tepki veriyor ben de bıraktım kullanmayı .devam etseydim belki bende de sivilcelenme yapabılırdı ama devam etmedim .
Benim cilt tipim normal/karma ve hassas .her ürünü kullanamıyorum ve bundan dolayı dediğin gibi alkolsüz ürün kullanmam gerekiyor benim de .o yuzden ben de alkollü tonk değil de termal su kullanmayı düşünüyorum .önerdiğin ürüne bakacağım ,teşekkür ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?