Cilt Bakımı Ürünleri tonik önerilerinizi bekliyorum lütfen tonik kullananlar bi baksin

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
kullandiginiz ve memnun kaldiginiz tonik önerilerinizi bekliyorum resimlerler paylasirsaniz daha cok memnun kalirim lütfen herkes bana yardimci olsun (cildim kuru) simdiden herkese tesekkürler yardim ederseniz cok sevinirim gercekten :KK71:

avon care serisinde 3in1 isimli bir ürün var temizleme nemlendirme tonikleme özelliklerini içinde barındırıyor nisan kataloğunda indirimde olacak ürünü kullandıktan sonra hafif bir de nemlendirici uygularsan cildinin günlük bakımını tamamlamış olursun denemeni öneririm

avon care serisinde 3in1 isimli bir ürün var temizleme nemlendirme tonikleme özelliklerini içinde barındırıyor nisan kataloğunda indirimde olacak ürünü kullandıktan sonra hafif bir de nemlendirici uygularsan cildinin günlük bakımını tamamlamış olursun denemeni öneririm

hic denemedim 3 ü bir arada iyi olur sanirim :KK34:

hepinize cok ama cok tesekkür ediyorumm :) hic kullanmamistim daha önce dogal yöntemler denedim bi kac kez ama artik tonige ihtiyacim var :KK34:

cnm birkaç gün önce nivea pure and natural serisinin toniğini aldım gerçekten harika.ilk defa bir nivea ürününden memnun kaldım.en güzeli de paraben vb zararlı kimyasal içermiyor yeni çıkarmış nivea ztn.gözeneklerime çok ii geldi ve ilk defa bir tonik cildimi kızartmadı.şiddetle tavsiye ediyorum

X