merhabalar, öncelikle bu konu muhakkak daha önce de konuşulmuştur ama ben aradığım cevaba ulaşamadım tekrar sormak istedim sizlere..
tonik kullanmaya bir türlü alışamayan biriyim. çünkü tonikten sonra yüzümde oluşan hissi sevmiyorum yıkamak istiyorum ki yıkasam olur mu? yüz yıkama jeli kullandıktan sonra tonik kullanmak gerekli mi? çünkü zaten yüz temizleniyor ve tonik gereksiz oluyor sanki. ya da makyajı çıkardıktan sonra tonikleyip üzerine nemlendirici yapsam olur mu? ama işte o yıkama isteği beni benden alıyor belki de bu doğru ürünü bulamadığım içindir. sivilceli karma bir cilde sahibim bu yapıda cilde sahip tonik kullanan arkadaşlar varsa marka önerisi bekliyorum :)
Cilt temizliginin son noktası tonik oluyor. Tonik ciltte kalanlari, tamamen temizleyip arındırıyor çünkü
Yıkama jeli bile kullansak, sonrasinda toniklerken pamukta hala cildin temizlenmemis olduğunu görürsün zaman zaman
Tonik kullandıktan bi süre sonra yıkayabilirsin yüzünü
Cilt temizliginin son noktası tonik oluyor. Tonik ciltte kalanlari, tamamen temizleyip arındırıyor çünkü
Yıkama jeli bile kullansak, sonrasinda toniklerken pamukta hala cildin temizlenmemis olduğunu görürsün zaman zaman
Tonik kullandıktan bi süre sonra yıkayabilirsin yüzünü
teşekkür ederim önerin için :) ben yüzümü yıkadığımda hangi ürün olursa olsun kızarıyor hemen o yüzden nemlendirici süreyim de kızarıklığı geçsin gibi bir istek oluyor. tonik olarak sadece nivea young kullanmıştım yararı da zararı da olmadı diyebilirim ve yarısına bile gelemeden attım
teşekkür ederim önerin için :) ben yüzümü yıkadığımda hangi ürün olursa olsun kızarıyor hemen o yüzden nemlendirici süreyim de kızarıklığı geçsin gibi bir istek oluyor. tonik olarak sadece nivea young kullanmıştım yararı da zararı da olmadı diyebilirim ve yarısına bile gelemeden attım
Tonigin icindeki maddelerden kaynaklanıyor bu dokularda şişlik kizarma ws
Bu tepki geçici sıkılaşmaya sebep oluyor aslında
Ama ayrıca cildinde hassasiyet fazla sanırım
Isin ehli bi uzmandan oneriyle bi ürün kullan cnm en iyisi
Tonik şart diye düşünüyorum.
özellikle cildiniz yağlıysa,sivilce ve gözenekleriniz oluşmasın istiyosanız kullanmalısınız.
Bende sizin gibiyim,cildimi tonikledikten beş dakika sonra yüzümü yıkıyorum üzerinede nemlendiricimi sürüyorum.
Tonigin icindeki maddelerden kaynaklanıyor bu dokularda şişlik kizarma ws
Bu tepki geçici sıkılaşmaya sebep oluyor aslında
Ama ayrıca cildinde hassasiyet fazla sanırım
Isin ehli bi uzmandan oneriyle bi ürün kullan cnm en iyisi
özellikle cildiniz yağlıysa,sivilce ve gözenekleriniz oluşmasın istiyosanız kullanmalısınız.
Bende sizin gibiyim,cildimi tonikledikten beş dakika sonra yüzümü yıkıyorum üzerinede nemlendiricimi sürüyorum.
sadece t bölgem yağlı canım yani karma bir cilde sahibim. işin kötüsü hem sivilce sorunu yaşıyorum hem de siyah nokta. ürün alırken neye göre alacağımı şaşırdım
Benim cildim de karma nivea, garnier ve lorealin toniklerini kullandım zaten sivilcem yok siyah noktalarım var bi türlü geçiremedim. Şimdilik gül suyu kullanıyorum tonik niyetine hem doğal :)
tonik kullanmayı ben pek önermiyorum.çünkü kimyasal maddeler içeriyo ve sürekli cildinizde kalıyo.düşünün cildinize ne kadar zarar vereceğini.benim de cildim çok yağlı.ben genelde gece yatmadan (elma armut çekirdeklerinden jel yapıyorum) jeli sürüp yatıyorum.hem doğal cilde zarar vermiyo.hem sabaha kadar cildi temizlemiş oluyo ve yağlı olmuyo cildim.