Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar tonı&guy şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kukuletaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
2
1
1
Ankara
Merhabalar; Ben yaklaşık üç aydır bu şampuanı kullanıyorum ve saç dökülmesi hala devam ediyor.. Doktora gittim ürünler kullandım minoxcil biotin hap ilaç aklınıza ne gelirse yaptım ☺️ama saçım hala dökülüyor😞bu şampuan kullanan varmı varsa memnunmudur ❓

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kullanıyorum uzun süredir fakat büyük bi değişimle karşılaşmadım bana sorarsan bir daha almayı düşünmüyorum 38 lira değmez bu şampuana onun yerine gliss in kerantinli şampuanını tavsiye ederim çok memnunum yumuşacık yapıyor .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

toni guy ın hiçbir şampuanını kullanma bana göre :) okuduğum yorumlar bloglar vb hiçbiri önermiyor boş para gliss veya elseve tercihim bunlara bir bak dökülme için :) ayrıca şampuana çam terebentin katabilirsin dökülmeyi önlüyormuş

KESTİRRR

KESTİRME SAKIN.......................... KERATİN YÜKLE, KERATİN PROTEİN YÜKLE

Ben de bu markanın yıpranmış saçlar için oşan serisini kullandım (saç maskesi hariç) sanırım beyaz kutulu olamdı. Hiç memnun kalmadım. Sıradan bir şampuan gibi geldi bana. John Frieda iyi gelmişti bana kırmızı kutuda olan. Bir de Organix markasının keratinlisini kullanmıştım o da fena değildi. Dökülme için şampuana çam terebentin katabilirsin, bayağı azaltıyor. Şimdi aklıma geldi. 6-7 yıl önce zinco diye bir şampuan kullanmıştım eczanelerde satılıyordu o da iyi gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…