Lazer işe yaramıyor. Ben 2. Evliliğimi yapmadan önce ameliyat oldum. Vajinam 3 parmak genişliğindeymiş.sonra işe yaramazsa ameliyat düşüneceğim galibaLazer falan işe yaramıyor diyorlar
Aynen. Kuruluk yaptiracak urun kullanmak akil karı değil.Vajina daraltmak istiyorsanız günde 3 kere 10ar dakikadan kegel yapın.
Hiç toparlanacak gibi değilse genital estetik yaptırın.
ama bu saçma şeylerle uğraşmayın çabanıza ve sağlığınıza yazık.
yanıtlarınız için teşekkür ederim. bebe yağı kullanmayın bence. Bebe yağı vajen içi için uygun değil, vajen floryasını bozar. Bu bölge için uygun su bazlı kayganlaştırıcılar var, onları kullanmanızı öneririm.Ya beni mutlu eden eşimin cümlesi oldu penisimi nasıl sarıyor böyle ya dedi bu inanılmazdi uzun zamandır böyle hissetmemistik ikimizde ben memnun kaldım biraz kayganlastirici şart ama yada bebe yağı
google'dan aratırsanız bulursunuz, anlatması zor. Ben de hiç kullanmadım, etki mekanizması nasıldır hiç anlamadım. Ben lazer yaptırdım, bir de kegel.Kızlar nasıl bişey bu nasıl kullanılıyor ? İlk defa duydum bu ürünü
Google baktım ama doğru düzgün bir açıklama bulamadım neye yaradığını da anlamadımgoogle'dan aratırsanız bulursunuz, anlatması zor. Ben de hiç kullanmadım, etki mekanizması nasıldır hiç anlamadım. Ben lazer yaptırdım, bir de kegel.
ilişkiden önce vajinada kullanılıyor, vajinayı daraltıyor ama boşver sağlıklı bir şey olduğunu düşünmüyorum.Google baktım ama doğru düzgün bir açıklama bulamadım neye yaradığını da anlamadım
Anladım teşekkür ederimilişkiden önce vajinada kullanılıyor, vajinayı daraltıyor ama boşver sağlıklı bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Lazer ne kadar etki etti ve pahalı mı acaba? Özeller mi yapıyor? Bir de kegel de etkili mi?google'dan aratırsanız bulursunuz, anlatması zor. Ben de hiç kullanmadım, etki mekanizması nasıldır hiç anlamadım. Ben lazer yaptırdım, bir de kegel.