Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Seviyorsa arada sırada yedirin.Ama muhakkak haftada 1 yada 2 kez taze balık yedirin.Biliyorsunzki ton balıkları üretme çiftliklerinde üretiliyor vede suni yemle besleniyor.Hormon takviyesi olan yemler.Mevsiminde çıkan deniz balıklarından yedirirseniz çok daha sağlıklı olacaktr.Şuan palamut mevsimi açıldı gönül rahatlılıgıyla yedirin, ekim aylarında karadeniz hamsisi çıkar diğer aydada lüfer yedirebilirsiniz.
bence de yedirebilirsin. Çünkü ben hamileyken doktorum haftada en az 1 balık ye demişti ton balığı da olur demişti, bi zararı olsa hamile bayanlara tavsiye edilmezdi heralde, doktor tavsiye ettiğine göre zararı yoktur bence
ben bu konuyu arştırmıştım canım internete bakarsan bulabilirsin.ton balığının içinde diğer balıklardan çok daha yüksek oranda civa bulunuyor.bu nedenle ton balığı dışındaki tüm balıkları yedirebilirsin.ama ton balığına biraz mesafeli ol.