Merhaba kızlar uygun fiyatlı toms arıyorum orjinal istiyorumkesinlikle birebir replika falan diye fotoğraf atmayın lütfen lacivert kırmızı gri bronz rekleri tercihimdir..
Canım burda butik nişantaşı konusunda vardı kırmızı toms görmüş müydn?
gördüm ama satılmıştı zaten orjinalliğinnden şüphe ettim
Neden ki canım ? :/
Bilmiyorum ki bana bir bayan ikinci el satıyo gibi gelmedi yoksa alıcaktım direk toms u ilk defa satış yaparken gördüm bide güvenemedim doğal olarak
o bayan benmi oluyorum acaba :26::26: öyleyse çok kırıldım
yook hayır canım sen değilsinn sende ürün kalsaydı direk alıcaktımda tomsları çok beğenmiştim zaten kaçırdığıma çok üzüldüm onları
tamam o zmn ne bileyim belki başka konuyadır belki banadır diye çok tereddüt ettim. Evet canım bndekiler gtti arkadaşlar bugün hesaba paraları yatırcak bnde göndercem. Ama vazgeçen olursa ilk sana gelirim. Bu arada TOMSlarla ilgili şunu söyleyeyim belki biliyorsundur ama gerçek tomsların tabanları süngere yakın gibi yumuşak olur alırken dikkat et bu replika olanların çok kalın bir plastikleri oluyor
evet bende özellikle ona dikkat ediyorum belki vazgeçen olur falan direk yazarsın bana laciverti çok beğenmiştim lacoste çantayla birlikte
bronz toms elimde
dur bakim bi ona canımmm
tmm cnm bak bi görüşelim ama lacivertten daha şık duruyor söyleyeyim her şeyin altına uydurma şansın var
ben lacivert tomsla lacivert çantayı istiyodumm( onların ücretini yatırdılarmı belki vazgeçerler hı ? :) bronzda kararsız kaldım genelde koyu renk giyinirim ama bilemedim şu lacvertler bi belli olsunda canım
tmm cnm o zmn sana dönüş yaparım bn
kozmetik ürünler konusu kapatılmış sizin pembe makyaj çantası ve cc kremle ilgileniyorum orjinal nike ayakkabım vb birçok ürünüm var takas dşünürseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?