SLM ARKADAŞLAR,ramazan bayranımdan sonra saçlarımı 3 noya kestirdim.şimdi ise yaklaşık 5-6 cm uzunluğunda ancak mastera başlıcaam için yeni bir model wermek istiyorum.ama yüzüm şişko.gıdık fln war ve saçlarımda hafif dalga war.nasıl bir model önerirseniz? resimli modellerinizi bekliyorum
senin saçların baya kısaymış ama ebn yinede favorimi söylliyeyim
arka kısa yanlar uzun (BEKIM) modelide deniyor bu modele bayılıyorum
benimde yüzüm yuvarlak ve gıdığım var ve bu model çok yakıştı etrafımdaki herkes söylüyor
alıntıdır Ne zaman kılo almaya baslasım en buyuk kurtarıcımdır bu sac seklıpP
Yuzu ınce ve uzun gosterıyor canım,bır cok stıl denedıysem de tombık surat tıplerıne en uygun modelın bu olduguna kanaat ettım:*
bakayım bırkac tane daha..
libyanacım ben daha önce bu modeli denedim ve herkes hasta oldu.ama şimdi saçlarım çok kısa bu modeli ancak bir sene sonra yapabilirim ancak.ama ben saçlarımı kestirmekten kurtuldum.gittim uyduruk bir düzleştirici aldım 15tlye. şimdi saçlarımı yandan ayırıp düzleştiriyorum ve sonuç süper oldu.artık o kıvır kıvır kısacık saçlardan kurtuldum.sezen bence sen de bi düzleştirici al onunla sekil ver. benim aldığım düzleştirici aynı zamanda tost da yapıyo. ben çok memnunum.en kısa zamanda eski ve yeni resimlerimi göndermeye çalışacağım. hepinize öpücükler
kesinle katılmıyorum klava: ucuzlar saçı acayip yakıyo ben o hataya düştüm ve şaçlarım yandıı allah'a şükür:Saruboceq: ki şimdi düzelldi alıcaksınız düzgün bişi alın sonra benim gibi saçlarınızdan olursun senağlama
wlla nerdeyse hergün duştan sonra saçlarımı düzleştiriyorum şimdilik bi sorun yok aldığım düzleştiricinin garantisi de war. mağaza kaşeledi.bi sorun olursa getirin istediğiniz düzleştiriciyi werelim dediler.