• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tombul Tombul memeler

triskadan nagmeler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
8.558
12.750
248
Kızlar merhaba silikon taktırmayı düşünüyorum. Göğüslerim çok büyüktü fakat doğum kontrol hapı uzun süre kullanıp bıraktıktan ve diğer ilaçlardan mı bilmiyorum memelerim eridi :(

Pcoluyum şeker yüzünden kilomu sabit tutmaya çalışıyorum 44 kiiloyum. Göğüslerimin arası 3 parmak kadar ayrık ve sol göğüs ucu sağdan 1parmak yukarıda.

Meme dokum var hatta hala büyük bile sayılır fakat beni artık tatmin etmiyo.

Çok büyük göğüs istiyorum. Göğüslerde sarkma yok fakat göğüsten yukarıda olan yere kadar 5parmak amca var yani çok yukarıdalar.

Çok büyük takılanilir mi bu şekilde? İstanbuldayım burda önereceğiniz drlar ve fiyat alabilir miyim ?

Zaten büyük takılarak kurtarılabilir, dokunuz da varmış daha ne? Bence istediğiniz büyüklüğe kavuşursunuz. Yine de en iyisini doktor bilir tabi ki..

Zaten büyük takılarak kurtarılabilir, dokunuz da varmış daha ne? Bence istediğiniz büyüklüğe kavuşursunuz. Yine de en iyisini doktor bilir tabi ki..

Canım göğüslerim yüksek ve doğal yapısı koltuk altına doğru silikonla ağzımın içine giricen gibi mi olur çok büyük olduğunda?

Onur gürbüzle görüştüm önümüzdeki hafta gidiCem fiyat olarak enaz5,5 ençok 10 tutar dedi. Yapılacak hastane profil vs değişiklik yapabilirmiş.

Yalnız sizin istediğinizi değil ameliyat esnasında 3çeşit deniyorum hangisi olursa dedi.

Yani süprizle karşılaşır mıyım ?

Ayrıca göğüsler ayrık silikonla daha da ayrılır mı ara kapanır mı ?

Canım göğüslerim yüksek ve doğal yapısı koltuk altına doğru silikonla ağzımın içine giricen gibi mi olur çok büyük olduğunda?

Onur gürbüzle görüştüm önümüzdeki hafta gidiCem fiyat olarak enaz5,5 ençok 10 tutar dedi. Yapılacak hastane profil vs değişiklik yapabilirmiş.

Yalnız sizin istediğinizi değil ameliyat esnasında 3çeşit deniyorum hangisi olursa dedi.

Yani süprizle karşılaşır mıyım ?

Ayrıca göğüsler ayrık silikonla daha da ayrılır mı ara kapanır mı ?
Büyük memelerle ilgili pek bir fikrim yok, benim dümdüzdü o şekilde ameliyat oldum. Meme şekli hem sizin meme yapınıza hem de doktorun becerisine bakar, protezi uygun şekilde yerleştirirse o kusurlar olmaz. Bu konuda çok bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağım. :/

Büyük memelerle ilgili pek bir fikrim yok, benim dümdüzdü o şekilde ameliyat oldum. Meme şekli hem sizin meme yapınıza hem de doktorun becerisine bakar, protezi uygun şekilde yerleştirirse o kusurlar olmaz. Bu konuda çok bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağım. :/

Peki teşekkür ederim.

Yukarıda ise yuvarlak pek hoş olmaz o zaman damla kullanılabilir ama çokta anlamadım sizi.. 44 kilo çok mu zayıfsınız.. Meme ortası ayrıklığı kapanır mı bilmem benim ki de iki parmak nerdeyse..

Yukarıda ise yuvarlak pek hoş olmaz o zaman damla kullanılabilir ama çokta anlamadım sizi.. 44 kilo çok mu zayıfsınız.. Meme ortası ayrıklığı kapanır mı bilmem benim ki de iki parmak nerdeyse..

Dün bikaç drla görüştüm. Ayrıklık silikonla daha mı çok açılır diye sordum. Kapanacağını söylediler. Damla mı yuvarlak mı bilemiyorum görüşmeye gittiğimde Dr söyler.

Siz silikon taktırdınız mı yoksa benim gibi karar aşamasında mısınız?

Dün bikaç drla görüştüm. Ayrıklık silikonla daha mı çok açılır diye sordum. Kapanacağını söylediler. Damla mı yuvarlak mı bilemiyorum görüşmeye gittiğimde Dr söyler.

Siz silikon taktırdınız mı yoksa benim gibi karar aşamasında mısınız?

Büyük derken neyi kastediyorsunuz, E cup mıdır mesela. Şu an kullandığınız sütyen ölçüsü kaç gibi bilgileri paylaşabilirseniz, daha netleşicek kafam. Çok şey bildiğim için değil ama en azından bu süreci zayıf bir vücuda sahip biri olarak yaşadığım için soruyorum destek olabilmek adına :)

onur gürbüz kayseri de değil mi?benim yıllar önce ilk görüştüğüm dr.du kendisi benim içime sinmemişti.memelerimin hiç oladığına çok şaşırmıştı ve hangi protezin iyi olacağı hususunda hiç bir bilgi vermemişti.hangisini istersen yaparım demişti.bide 5,5-10.000 tl arası demesi enteresan geldi uçurum kadar fak var arada yani.sen bilirsin tabiki ama iyi arastır.bu ameliyatı çok yapan tecrübeli bir doktor olması çok önemliHoppa

Back