Gelinlik Modelleri Tombiş gelinler! ben bulduysam herkes bulur :)

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
502
1
316
Konya
Kabul ediyorum kartopu gibi görünüyorum :) ama düğün beklediğimden erkene alınınca istediğim kiloyla gidemedim gelinlik seçmeye. Uzaktan bakıp bu olsun diyeceğim sanarken gelinlikçi 46 bedenken 40 beden gelinliğe soktu beni. Kül kedisindeki korse sahnesi gibi biraz zorlandı göbeği saklarken ama sonuca bende inanamadım. olmayan bir bel çıkarttı bende :) Bu resimde tam belli olmasada gelinlik kırık beyaz. Çok içime sindi. 4 temmuzda evleniyorum verebildiğim kadar kilo vermeye çalışıyorum şimdi. Tarafsız gözle sizden yorum bekliyorum :)

Eklentiler

• $Goruntu(587).jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 887
  • $Goruntu(588).jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 812
  • $Goruntu(590).jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 795
Son düzenleme:
Canım şuanda çok güzel görünüyorsun... Önemli olan senin içine sinmesi zaten..:))

canım selam bende toplu bir gelin oldum ama gelinliğin yakışmıyacağı genç kıs yok herkeze yakışıyor inana buna sanada çok yakışmış üzerindeki senin alacağın gelinlikmi yoksa denemek amaçlımı giydin üzerindeki gelinliği ama sana bir dost tavsiyesi bistüyerli, giyme kolların ve göğüslerin biraz fırlamış düşük kol tavsiye ederim sana bana gelinlikçim öle tavsiye etti bu kilolu bayanları zayıf göstermek için kusurlu bölgelere böle hileler uyguluyorlar inan çokta güzel oluyor gelinlin çirkin durmamış sakın yalnış analama olurmu Allah mesut etsin bu arada canım benim

canım bende gelınlık bakıyorum ve benımde sorunum kılolar
nasıl bır model olacagını yada nerden bulacagımı bıılmıyorum ne olur yardım edın

canım bende gelınlık bakıyorum ve benımde sorunum kılolar
nasıl bır model olacagını yada nerden bulacagımı bıılmıyorum ne olur yardım edın

canım istanbuldasın madem ben sana iyi bir moda evi tavsiye edeyim üsküdarda anıl moda evi var orayı tavsiye ederim sana hem çok ilgileniyorlar hemde öyle tavsiyeler veriyor ve kilolarını kapatmak için uğraşıyorlarkı sanki 90 60 90 gelinlik giymiş gibi oluyorsun tavsiye ederim doğrusu.googledan anıl moda evi diye gir adres ve tlf var orda ok

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Heyecanla bekliyorum giyeceğim günü. ıçime sinmiş olsada yinede sizinde görüşünüzü almak istedim. Kötü olmamış anladığım kadarıyla şimdi daha mutluyum :)

süper yakışmmış cnmmmm tombiş deme kendineee gayet güzel oluyorrr..hem 40 beden çok büyük bi beden deilki normla yanni:)hayırlıı olsun:)

Bence de model çooook güzel ve o drapeler zaten olan göbeği gizliyor
benimki de buna benzer bişeydi...Sen başka model denemedin anladığım kadarıyla
hani bence straples değilde hafif omuzlu bir model denesen belki daha zarif görünür...

Evet canım göbeği harika sakladı. 4 model daha denedim ama en çok bunu beğendim. Modelim bu üzerime göre dikiliyor, tülünden askı yapılacak pörtleyen kol altlarımı kapatmak için :) .

valla hiç tombiş gibi görünmüyosun bence. gayet güzel taşımışsın gelinliği. gelinliğinde çok güzel.
Allah mutlu giymeyi nasip etsin.
bende 17 temmuzda evleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…