- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 32
-
- Konu Sahibi Kafkanistan
Ben de bir buçuk senedir şeker kullanmıyorum da iki üç saatte bir yemek yiyorumBen memlekete gidip de kilo almadan geldiğim olmadı hiç
Biz uzağız iki taraf da farklı şehiRlerde herkes gitti şimdi.
Katılıyorum canım birbörnek hoşafları şekersiz kaynatmaya başladım
Eğer 73 ü geçersen Doktora görün canım çünkü eski kilona dönmen sıkıntı değilde almaya devam edersen troidlerinde bir sıkıntı vardır belkiben 73,5 ile hamile kaldım
ilk 4 ay kusmaktan 66,8 e düştüm
77,5 ile doğuma girdim
doğumdan 2 hafta sonra 69 kiloydum ama malesef şuan 73 kiloyum. fazla yemiyorum. normal öğünlerimi yiyip 3 litre su içiyorum ama yinede kilo alıyorum
yemin ederim şimdiden bıktım . bune biçim bişey ya. kahveme bile şeker atmam ben.beyaz ekmek ve tatlı yemiyorum ama ona rağmen kilo alıyorum çıldırıcam
Ben çok yemek yiyorum doğumdan sonra ama ne kilo alıyorum ne de kilo veriyorumEğer 73 ü geçersen Doktora görün canım çünkü eski kilona dönmen sıkıntı değilde almaya devam edersen troidlerinde bir sıkıntı vardır belki
Çok tatlı yazmışsınız bayıldım yüzümde kocaman bir gülümsemeyle okudum bende mayıs annesiyim 4. Ayı doldurmamıza 1 hafta var 64 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim doğumdan 10 gün sonra 69 dum ama yedim yedim 75 i gördüm bir süredir dikkat ediyorum 72,5 oldum hedefim 60 hayal gibi geliyor banaAklım Çıkmayan gazda
Elim Sırtını sıvazda
Ah yavrum tatlı yavrum
Hadi Kurtul bir avazda
..... diyorum ve hem gaz çıkarmaya hem de biz Tombiş 2015 Şubat annişlerine uygun kilo attıracak kafa Dağıttıracak bir topik açmaya başlıyorum :)
Bebişlerimizin sağlığı için yemeden içmeden kısmadan geldik bu hallara :)
Şimdi de kendi sağlığımız için inelim gönlümüzdeki kilolara :)
İvet ifenim :) uzun lafın kısası kendimden bahsedeyim ...
1.72 boyunda 57 kilo bir hatundan evlenince 72 kilo bir hatuna dönüşmem bir ayımı aldı :) sonra hamile kaldım 64 kiloya düştüm tam 104 kilo ile doğuma girdim . Ardından 4 buçuk ayda 20 kilo verdim veeee lavabodan çift çizgiyle çıktığımda aferin seherabdul iyi b.k yedin dedim daha 16 kilo verecektin hani :)
84 ile başladım ikinciye 82 oldum ve bunu da 107 ile doğurdum :) şu anda 97 kiloyum ve tekrar aynı b..u yemezsem 70 e kadar inmeyi düşünüyorum :)
Benim gibi bu Tombiş ama tatlı halden çıkmak isteyen Şubat annişleri var biliyorum ve topiğimiz hayırlı olsun diyorum .... Bütün Tombiş Şubat annişleri davetlidir :) Heee başkalarına da açık topiğimizin kapısı biline ...
Ay anacım onca zaman geçmiş ve ben sadece 12 kilo vermişim daha da 15 kilo fazlam var Allah yardımcımız olsunÇok tatlı yazmışsınız bayıldım yüzümde kocaman bir gülümsemeyle okudum bende mayıs annesiyim 4. Ayı doldurmamıza 1 hafta var 64 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim doğumdan 10 gün sonra 69 dum ama yedim yedim 75 i gördüm bir süredir dikkat ediyorum 72,5 oldum hedefim 60 hayal gibi geliyor bana
Büyük oğlumu doğurduktan sonra 82 kiloya ulaşmıştım tam kilo verip biraz rahatlamıştım ki ikinciye hamile kaldım bende
Ben ciddi anlamda abur cuburu kestim yesemde bir lokma nefsim körelsin diye onun dışında üç öğünü düzenli yemeye çalışıyorum porsiyonlarım az , arada da kuru kayısı ceviz meyve vs gibi abartmadan sağlıklı atıştırmalıklar , ekmek kızartma hamur işi şekerli içecekler yok günde 1 saate yakın da çocukları parka götürüp getirirken normal tempolu yürüyüş şimdilik veriyorum kilo bakalım ne kadar devam ederAy anacım onca zaman geçmiş ve ben sadece 12 kilo vermişim daha da 15 kilo fazlam var Allah yardımcımız olsun
Stresten yiyorum bu aralar tatilden döndüm tabi tatil denirse sanki uçak bizi dehşet bir kabusun içinde indirdi
Yok yok buzulların üstünden geçerken çocuklarımın o tatlı beyinciklerini dondurdu galiba
Çocukların uykuları alt üst ve üstüne bir de hasta oldu oğlum kız acayip Mızmız yemek yapıp yemeye vaktim yok hiç ovır zıvır koy gitsin güya limonlu sular yapıp içiyorum ama işte
Benim kilo vermem şu anda çok imkansız gibi duruyo
Hani derler ya umut yolun Yarısı diye onu söyleyen iyi söylemiş te yarı yolda kalmayı kimse istemez öbür Yarısının da ne OLDUĞUNU söyleseymiş iyi olurmuş rahmetli
Rahmetli diyorum çünkü bu laf bizleri kandırmaya başlayalı sittin sene olmuştur
Ayyuyy dilime ve elime vurdu sinir
Canım biz en iyisi bildiğimiz bütün kilo atan yöntemleri paylaşalım bari
A canım benim ne kadar güzel eşim iki gündür evde ve diyet bu haftalık yalan gibi pazartesiye kadar eski halime döneyim ona şükredeceğimBen ciddi anlamda abur cuburu kestim yesemde bir lokma nefsim körelsin diye onun dışında üç öğünü düzenli yemeye çalışıyorum porsiyonlarım az , arada da kuru kayısı ceviz meyve vs gibi abartmadan sağlıklı atıştırmalıklar , ekmek kızartma hamur işi şekerli içecekler yok günde 1 saate yakın da çocukları parka götürüp getirirken normal tempolu yürüyüş şimdilik veriyorum kilo bakalım ne kadar devam eder
Kızlar nerdesiniz bakalım :) kilolar ne durumda :) Flygkts
Hayırlısı olsun güzelimbegenince gordüm
bende değişiklik yok ya... o zaman 96 demişim ama ben yeniden 103 e çıktım süt azalmaya başladı gibi geldi yedim o ara. en son kurban bayramında 103 le basladim. 1 hafta önce tartıldım 93 olmuşum. o zamanlar haziran hayalim 80 miş şimdi yağmur'un doğum gününe 85 e tamamım
Tebrik ederim canım bende 65,5 oldum aralığın son haftası kaynımın düğününü yaptık benim diyet bozuldu yeni motivasyon aracına ihtiyacım var 58 e inmek istiyorum.
Can'ım arada tökezlesem de aynen devam ben en geç 4 te yeme işini bırakıyorum çok acıkırsam sebze meyve yiyorum sabah ılık limonlu su içiyorum öyleTebrik ederim canım bende 65,5 oldum aralığın son haftası kaynımın düğününü yaptık benim diyet bozuldu yeni motivasyon aracına ihtiyacım var 58 e inmek istiyorum.
Sen napıyosun ne yiyor nasıl spor yapıyosun
Sakın motivasyonunu bozma insanlara kulak asma hiçbirşeyin tadı zayıf olmaktan daha haz verici değil diye bir söz var . Ha gayret bende toparlanıcam inşallah