Tombiş 2015 Şubat annişleri :)

Nerde bu Tombiş anneler 5. Inde kırkımız çıkıyor ben hala 97 yim üç gündür Yürüyüşe gidiyorum çocukları Alıp ekmeği de sadece kahvaltıda yiyorum ama gram Gittiği yok karnım da gitmiyor bu topik bize moral versin diye açıldı ama yerlerdeyim

ben 73,5 ile hamile kaldım
ilk 4 ay kusmaktan 66,8 e düştüm
77,5 ile doğuma girdim
doğumdan 2 hafta sonra 69 kiloydum ama malesef şuan 73 kiloyum. fazla yemiyorum. normal öğünlerimi yiyip 3 litre su içiyorum ama yinede kilo alıyorum
yemin ederim şimdiden bıktım . bune biçim bişey ya. kahveme bile şeker atmam ben.beyaz ekmek ve tatlı yemiyorum ama ona rağmen kilo alıyorum çıldırıcam

Eğer 73 ü geçersen Doktora görün canım çünkü eski kilona dönmen sıkıntı değilde almaya devam edersen troidlerinde bir sıkıntı vardır belki

Annişler ben artık sabahları kellogs yiyorum 1 kaç kilo gitti :) ama bakalım sütüme etki edecek mi olumlu ya da olumsuz

Merhaba anneler nerelerdesiniz? Ben de acayip bi kilo almamıştım amma veremiyorum da veremiyorum durdu iyice, bu bebişkolar altı aylık olunca yememize dikkat edebiliyor muyuz acaba?

Çok tatlı yazmışsınız bayıldım yüzümde kocaman bir gülümsemeyle okudum bende mayıs annesiyim 4. Ayı doldurmamıza 1 hafta var 64 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim doğumdan 10 gün sonra 69 dum ama yedim yedim 75 i gördüm bir süredir dikkat ediyorum 72,5 oldum hedefim 60 hayal gibi geliyor bana
Büyük oğlumu doğurduktan sonra 82 kiloya ulaşmıştım tam kilo verip biraz rahatlamıştım ki ikinciye hamile kaldım bende

Ay anacım onca zaman geçmiş ve ben sadece 12 kilo vermişim daha da 15 kilo fazlam var Allah yardımcımız olsun
Stresten yiyorum bu aralar tatilden döndüm tabi tatil denirse sanki uçak bizi dehşet bir kabusun içinde indirdi
Yok yok buzulların üstünden geçerken çocuklarımın o tatlı beyinciklerini dondurdu galiba
Çocukların uykuları alt üst ve üstüne bir de hasta oldu oğlum kız acayip Mızmız yemek yapıp yemeye vaktim yok hiç ovır zıvır koy gitsin güya limonlu sular yapıp içiyorum ama işte
Benim kilo vermem şu anda çok imkansız gibi duruyo
Hani derler ya umut yolun Yarısı diye onu söyleyen iyi söylemiş te yarı yolda kalmayı kimse istemez öbür Yarısının da ne OLDUĞUNU söyleseymiş iyi olurmuş rahmetli
Rahmetli diyorum çünkü bu laf bizleri kandırmaya başlayalı sittin sene olmuştur
Ayyuyy dilime ve elime vurdu sinir
Canım biz en iyisi bildiğimiz bütün kilo atan yöntemleri paylaşalım bari

Ben ciddi anlamda abur cuburu kestim yesemde bir lokma nefsim körelsin diye onun dışında üç öğünü düzenli yemeye çalışıyorum porsiyonlarım az , arada da kuru kayısı ceviz meyve vs gibi abartmadan sağlıklı atıştırmalıklar , ekmek kızartma hamur işi şekerli içecekler yok günde 1 saate yakın da çocukları parka götürüp getirirken normal tempolu yürüyüş şimdilik veriyorum kilo bakalım ne kadar devam eder

A canım benim ne kadar güzel eşim iki gündür evde ve diyet bu haftalık yalan gibi pazartesiye kadar eski halime döneyim ona şükredeceğim

Kızlar nerdesiniz bakalım :) kilolar ne durumda :) Flygkts

begenince gordüm
bende değişiklik yok ya... o zaman 96 demişim ama ben yeniden 103 e çıktım süt azalmaya başladı gibi geldi yedim o ara. en son kurban bayramında 103 le basladim. 1 hafta önce tartıldım 93 olmuşum. o zamanlar haziran hayalim 80 miş şimdi yağmur'un doğum gününe 85 e tamamım

Hayırlısı olsun güzelim
Ben hedefe yaklaştım sayılır 70 ti 77 tim şu anda
Etrafımdakiler böyle çok iyisin diyip azmimi engelliyorlar yoksa Zafer'e az kaldı
Ay biliyor musun nerdeyse 7 aydır böyle saat 8 de oturmuş keyif yapmıyordum 12 1 de uyuyordu bizimkiler ne olguysa bugün erken yattılar o kadar mutluyum ki :)

Güncel
Kızlar 74.8 kiloyum uçtum gidiyorum
eslaa W whitequeenn elbereth61 @Gui
Tebrik ederim canım bende 65,5 oldum aralığın son haftası kaynımın düğününü yaptık benim diyet bozuldu yeni motivasyon aracına ihtiyacım var 58 e inmek istiyorum.
Sen napıyosun ne yiyor nasıl spor yapıyosun
Sakın motivasyonunu bozma insanlara kulak asma hiçbirşeyin tadı zayıf olmaktan daha haz verici değil diye bir söz var . Ha gayret bende toparlanıcam inşallah

Can'ım arada tökezlesem de aynen devam ben en geç 4 te yeme işini bırakıyorum çok acıkırsam sebze meyve yiyorum sabah ılık limonlu su içiyorum öyle
Senin de az kalmış bende 70 ilk hedef 68 ikinci 65 üçüncü hedef inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…