Tombiş 2015 Şubat annişleri :)

Ya ben ekmeği kessem hamur işlerini de bıraksam sütüme eksisi olur mu ???
Saat başı yemek yer oldum nerdeyse
En azından onlar olmadan yesem yemeğimi
Ödüm bir yerlere kaçıyor sütüm azalacak diye ama kocişin karşısına eski ben olarak çıkmayı da çoooook istiyorum :) bana armine mankenleri gibisin ne giysen yakışıyor derdi şimdi de seni annemler görse acaba ne derler diyooooo
Bende dedim ananı babanı kardeşlerini sorarlar sağlar mı diye bizim kız bütün evi yemiş silmiş süpürmüş siz ne yer ne içersiniz derler dedim şakaya vurdum kendimi
Oyyyyy ben nerelere gidem oyyyyyy

Ya konuyla alakalı degil ama yardım istiyorum. Şubat annesiyim oğlum 20 günlük gaz cıkartıyodu. İki gündür kimyon yiyorum ve rezene iciyorum . Emzirdikten sonra saatlerce sırtını sıvazlasamda eskisi gibi gazı cıkmıyo alttan yapıyo ama. Aglaması falan yok ama endişeleniyorum napmam lazım(

Canım benim de kızım 19 günlük :) Allah bağışlasın Çocuklarımızı :) benimki de alttan çıkarıyor sadece bazen ağzından çıkarıyor o da tüm emdiğini kusuyo bu sefer Endişe yapma eğer ona sıkıntı yapmıyorsa demekki gazı olmuyordur rezeneyi falan da yedim diyorsun onlar iyi gelmiş olabilir :)

Ayy cok tesekkürler canım icim rahatladı yanlız degişmişim. Amin saglıkla büyüsünler inşlhh . Benimkide fazla emdiğini kusuyo eahatlıyoo:) cok sagol gercekten

Ayy cok tesekkürler canım icim rahatladı yanlız degişmişim. Amin saglıkla büyüsünler inşlhh . Benimkide fazla emdiğini kusuyo eahatlıyoo:) cok sagol gercekten
Ne demek canım bu topik yardımlaşma topiği zaten :) ben sana birşey sorayım o zaman kaç saatte bir besliyorsun Bebeğini benimki bazen saat başı istiyo uyanıksa ama uyuyorsa 3 4 saat emmediği oluyo bende Gelişimi yavaş olacak diye endişeliyim

Aynen benimkide öyle uyanıkken 45 dak bi saate istiyo uyudugundada 2 3 saat ama ben uyandırıyorum en fazla 2 saatte emziriyorum . 10 15 dak arası emiyo hic ara vermeden . Bnde az emiyo diyodum ama hızlı cekiyo bide kusuyo ya fazlasını rahatladım oyüzden . Sende zorla uyandır en fazla 3 saat olsun bence gecirmemek lazım . Bide sarılıktan yattık bi gece oyüzden dikkat etmeye calışıyorum

Ay uyanmıyor ki uyandırsan bile yarım dakika çekmeden uyuyo bir tek Altını açınca Uyanıyor o da dediğim gibi hemen uyuyo bende korkuyorum Gelişimi iyi olmayacak diye ...

Topuklarının altına vur ben öle yaptım aglasın iyice kıyamıosın sma mecbur. Kilo alımı nasıl. Benimki 150 gr almış az dedi aile hekimi inilhh cok alırlar bide minik benim oğlum 3250 oldu yeni

Topuklarının altına vur ben öle yaptım aglasın iyice kıyamıosın sma mecbur. Kilo alımı nasıl. Benimki 150 gr almış az dedi aile hekimi inilhh cok alırlar bide minik benim oğlum 3250 oldu yeni
Canım benimki 3.515 doğdu üç gün sonra 3.260 oldu sonra iki günde 3.450 oldu . Iki haftalık olunca 3.855 olmuştu . Ama şu an ne durumda bilmiyorum

Masallah saglıkla devam etsin inşallah:)) bnde bi dört kiloyu görebilsem daha var 3500 oldu yenii:) bide sarılığımız arttı yine ilac verdi doktor içim aciyo ama saglıgı için dayanmaya calışıyorum sezeryanmı olmuştun benim kilolarım duruyo daha yaa(

Yok canım benim ikisi de normal oldu çok şükür :) de benimde kilolar duruyo benim iki hamileliğimin arası 4 ay böyle olunca ikisinin kiloları birleşti ve toplamda 37 kilo almış oldum ve vermem gereken 27 kilom var sadece 10 kilo gitti doğumdan sonra nerdeyse bir aylık olacağız

Bnde 23 kilo aldım 10 kilosu gitti sadecee( ya hızlı emdiğindendir benimkide öle oluyo cok hızlı emiyo arada cekip göğsğmü dinlendiriyom bikac saniye ozaman bi kendine geliyo:))

Ayy kıyamamm ya cok acıkıyolar sanırımm:)) gazlımı bebeginn( belki biliyosundurda bol bol kimyon ye azda olsa fayda eder gerci sen daha tecrübelisin biliyosundurda bnde ne öğrenirsem yapıyorum
Kimyon yiyemiyorum da günde bir tane maden suyu içiyorum onunda etkisi Akşama kadar gece yine gaz savaşı Tecrübeli olmak bazen çok işe yarıyor da bazen hiç çocuk bakmamış gibi oluyor insan

Ben 2 gündür azalttım bir etkisi olmadı canım. Ama 2 gündür evimde yalnızım kafam rahat.

Eelam hatunlar sonunda buldum topiği.

67 kg ile evlendim(boyum 1.72) balayından 72yle döndüm (iyi yemişim) adet geciktirici kullanmıstım eve dönüp onu kesip adet olunca 70 kg a inmiş oldum. 5 aylık evliyken baya ağir üşüttüm 1 hafta yattim o 1 haftada eşim besleyErek 2 kg aldırdı.

Dk hapıyla korunuyordum hapı bıraktığım ay 10 kg aldım şaka gibi ve 82 kgla hamile kaldımmm. 110la doğuma girdim 103tüm eve geldiğimde 3920 kızim doğdu zaten. Neyse şu an 96 olmuşum. İlk hedef 80-hazirana kadar- sonra 75 en son 70. Aşağısını eşim istemiyor iskeletor gibiymişsin diyor kına fotolarım için sakın bu kadar zayıflama bir daha diyor.

Ben 2 gündür azalttım bir etkisi olmadı canım. Ama 2 gündür evimde yalnızım kafam rahat.
Ben birim kv ve diğer eltimle bazen iyi oluyo da bazen de yalnızlığı özlüyorum :) ben vazgeçtim kesmekten korkuyorum çünkü sütüm azalır diye aynen devam ediyorum nasılsa kızım emmeyi bıraktıktan sonra zayıflarım ben azıcık kusayım bığazımdan hemen gider kilolar şimdi en iyisi rahat rahat yemek sağlıksız değil de sağlıklı sık sık beslenmek :)
Zaten memlekete bir gitsem oranın Havası beni tığ gibi yapar :)

Ben memlekete gidip de kilo almadan geldiğim olmadı hiç
Biz uzağız iki taraf da farklı şehiRlerde herkes gitti şimdi.
Katılıyorum canım birbörnek hoşafları şekersiz kaynatmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…