Tombiş 2015 Şubat annişleri :)

Kafkanistan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
2.281
1.666
32
Aklım Çıkmayan gazda
Elim Sırtını sıvazda
Ah yavrum tatlı yavrum
Hadi Kurtul bir avazda
..... diyorum ve hem gaz çıkarmaya hem de biz Tombiş 2015 Şubat annişlerine uygun kilo attıracak kafa Dağıttıracak bir topik açmaya başlıyorum :)
Bebişlerimizin sağlığı için yemeden içmeden kısmadan geldik bu hallara :)
Şimdi de kendi sağlığımız için inelim gönlümüzdeki kilolara :)

İvet ifenim :) uzun lafın kısası kendimden bahsedeyim ...
1.72 boyunda 57 kilo bir hatundan evlenince 72 kilo bir hatuna dönüşmem bir ayımı aldı :) sonra hamile kaldım 64 kiloya düştüm tam 104 kilo ile doğuma girdim . Ardından 4 buçuk ayda 20 kilo verdim veeee lavabodan çift çizgiyle çıktığımda aferin seherabdul iyi b.k yedin dedim daha 16 kilo verecektin hani :)
84 ile başladım ikinciye 82 oldum ve bunu da 107 ile doğurdum :) şu anda 97 kiloyum ve tekrar aynı b..u yemezsem 70 e kadar inmeyi düşünüyorum :)

Benim gibi bu Tombiş ama tatlı halden çıkmak isteyen Şubat annişleri var biliyorum ve topiğimiz hayırlı olsun diyorum .... Bütün Tombiş Şubat annişleri davetlidir :) Heee başkalarına da açık topiğimizin kapısı biline ...

hahaha süpersin ya topikte en çok kiloyu alan olaraktan burada kendimi otomatikman varsayıyorum

Hehe bende geldim 60 kilo olan ben yazin tatil deniz gezme vs derken 10 kilo alark 70 kilo ile hamile kalip 93 kilo ile doguma gittim suan 85 im ve vermem gereken 25 kilo var allah bize kolaylik.versin:))

Hehe bende geldim 60 kilo olan ben yazin tatil deniz gezme vs derken 10 kilo alark 70 kilo ile hamile kalip 93 kilo ile doguma gittim suan 85 im ve vermem gereken 25 kilo var allah bize kolaylik.versin:))
Âmin canım âmin benim eşim de 70 Lerdeki halimi özlüyormuş peh

20 gitti kaldı 10 kilom
ee ne güzel işte demek ki çabuk veriyorsun keşke benim de 20 si gitmiş olsa daha 10 gitti benim iki haftalık olduk ama neyse oğlumun peşinden koşturmaktan Kızımın gönlünü yapmaktan yemek Yemeğe çok vakit bulamıyorum zaten :)
Uykusuz da kaldığıma göre veririm :)
Oğlum sağolsun karga b..nu yemeden kalkar sabahları geceler zaten öyle böyle hayırlısı Hakkımızda bugün eşim bana zayıflamışsın dedi
Adama doğru yalan söyle dedim boş atıp dolu tutma !!!

Kızlar ya şeyda coşkun doğum yapmış mı ??? Kadının Karnı ayva göbeği kadar birseydi kaç kilo bebek çıkacak çoooook merak ediyorum :)
Ben yedim yedim üç buçuk kilo bebeğim oldu onun da bu boyutlarda bebeği olursa çatlarım herhalde

slm kızlar bende 2010 ve 2011 annesi olarak geldim buraya
ahh bu kilolar....
kısaca anlatmaya çalışayım: 2008 de 63 kiloyla evlendim(boyum 1,58)
bazı sorunlardan dolayı bebek sahibi olamayacağımızı öğrenince tedavi yoluna gittik
tedavi sırasında kullandığım ilaçlardan dolayı 75 le ikizlerime hamile kaldım ilk 4 ayım şiddetli bulantılarla geçti 69 a düştüm
sonraki 4 ay tekrar kilo aldım ve 75 le doğuma girdim doğumdan çıktığımın 2.günü ikiz doğum yapmam nedeniyle galiba 63 kiloya inmiştim bile zorlu ve rahatsız bir lohusalık dönemi geçirdim bebişlerde ikiz olunca bol süt olsun diye kısmadan yedim tabeeee bebişler 4 aylıkken 69 olmuştum bileeeee
tam o sırada aaaaaa 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim dr ların normal yolla asla olmaz dediği bir anda( dr.umun şok olduğu bir durumdu)3.kızımda teşrif etti 69 la hamile kaldım yine 75 le doğuma girdim 2 gün sonra 66 olmuştum
13 aylık iki bebek ve aynı zamanda yeni doğmuş bir bebekle evde uykusuz ve dinlenmeden yoğun günlerimiz başlamıştı artık.
bu sırada aynı zorlukları yaşamayım diye tedbir alma yoluna gittim emzirdiğim için d.k hapı alamadım spiral de olmadı 3 aylık hormon iğnesi kullandım 1 yıl dr um baştan uyarayım kilo alırsın bu iğneyle dedi ama ne yaparsın bi 4.bebeği de şuan doğuramıcaaama göre mecbur kaldım kullandım
kısacası dedim ama uzun oldu kusura bakmayın iğnelerden sonra 85 oldum maalesef
ve şuan haaaaala kilo veremiyorum bebeler kocaman oldu peşlerinden koşturmaktan yoğun geçen günlerden hiçbir fayda göremiyorum maaalesef
benide alın baaari aranıza

Aldık canım :)
Gazamız mübarek olsun Allah yardımcımız olsun :)

Merhaba :)
Ben de Şubat annesiyım. 58 kilo ile hamile kaldım. 73 ile girdim doğuma. Suan bebeğim tam 30 günlük. 65 kiloyum. Meğer ben zapzayıf kızmışim Doğumdan önce diyorum
Daha vermem gereken 7 kilom var. Bakalim nasıl gidecek :)

Ah canım dün gelen misafirlerden biri iki çocukla zapzayıf kalacaksın öyle bir âmin demişim ki :) herkes koptu gülmekten :) misafirin Duası kabul olurmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…