How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tombikcik anneleri desteğe bekliyorum. Hedef: 83 kilodan 63 e düşebilmek...

fancynancy

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
7.706
22.773
548
Herkese merhaba, bende doğum kilolarımdan kurtulamadım, süt veriyorum diye kısıtlamadım kendimi :(
Şimdi 4-5 aydır falan emzirmiyorum kızımı ve şu anda doğuma girdiğim kilonun da üstüne çıktım :((( Halbuki doğumdan sonra 73 kiloya kadar düşmüştüm, nasıl oldu da bu kadar kilo aldım bilmiyorum :( Bir ara bu forumda bir kilo verme grubuna katılmış ama devam edemedim. Şimdi aynadaki görüntüme bakmak bile istemediğim için kararlı bir şekilde hemen yarın diyete başlama kararı aldım ve bana destek verecek, motivasyon verecek dostları yardıma bekliyorum... Tek başıma olmuyor :50:

Eminim benim gibi aynı dertten muzdarip birçok kişi vardır. Birde hamileyken sigarayı bıraktığımı da belirteyim... Diyetisyene gittim ama uygulamadığım için tekrar gitmek istemiyorum... Şimdilik porsiyonları azaltarak ve yediklerime epey dikkat ederek başlayacağım. Boyum 168 kilom 83... Ve neredeyse bütün yağlar göbek bölgemde toplanmış durumda :(((
Kızım hareletli müziklerle dans etmeyi sevdiği için haftada 3-4 gün zumba yapmayı düşünüyorum... Diğer günlerde ise mümkünse en az 1 saat yürüyüş. Tabii ki yiyip içtiklerimide fotolarıyla burada paylaşacağımmm. Lütfen lütfen bana ve kendinize yardımcı olun arkadaşlar. Katılımları bekliyorum.

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Hehe 1 hafta sonra ancak başlayabiliyorum diyete, bir sürü mazeretim var ama yazmayacağım :)

Hala motivasyon ve destek verecek arkadaşların katılımını bekliyorummmm :3:

Sabah tartıldım ve her nasılsa 600 gr vermişim :)) 82,4 ile yoluma başlıyorum...

Kahvaltı: 4 çeri domates, 2 salatalık, 2 ufak tatlı biber, 1 dilim beyaz peynir ve 2 dilim kepekli ekmek.

Belli kimse yok aylar geçtiiii, hiiiç kimse bana destek olmıcak anladım :P
Diğer gruplara katılmak istiyorum ama kızım sağolsun çok fırsat vermiyor, ilgilenemiyorum, muhabbete katılamıyorum. :(
Bende kendim takılırım işte hııhhh.... 79,9 hanesini gördüm tartıda nihayet, kimse tutmasın beni :)

Oha biy yıl geçecek neredeyse üstünden ben hala ynı yerde takılıyormuşum... Neyse bundan sonrasına bakacağız artık :)

Back