Tombik burun👻(fotoğraflı)

coffeeandbook

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2021
2
1
22
Herkese iyi geceler 😊
Ergenliğimden beri burnumun tombişliğine çok takılıyordum.3-4 sene önce cok daha genişti ama neyse ki ergenlik bitince burnum da biraz toparladı😂 Ama pandemi nedeniyle okula gidemeyip evde kaldıkça daha çok gözüme batmaya başladı.
Normalde büyük bir farklılık ya da sağlık sorunu olmadıkça kendimde doğallıktan yanayım ve ben de çok rahat nefes alıyorum.(geniş burun deliklerim sağ olsun :)) Estetik olarak sanki burun ucumu küçültsem iyi olur gibi geliyor ama (burada daha önce de sormuştum) yakınlarım bu burun tipinde doktorların çok başarılı olamadıklarını söyledi ve ben de burnum kalın derili olduğu için memnun kalmazsam diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? (size sorma nedenim tarafsız olmanız çünkü yakınlarım yüzümle uyumlu olduğunu söylüyor ama doktora gidersem de birçok kusur bulacak diye korkuyorum,o yüzden size güveniyorum 💖) Şimdiden çok teşekkür teşekkür ederimm
Eki Görüntüle 2862420 Eki Görüntüle 2862419 Eki Görüntüle 2862418

Öncelikle yazıyı okumadan önce fotoğraflarınıza baktim ve estetik mi olmuş? dedim kendi kendime.Cunku göze batmayan ve karakteristik bir burnunuz var gerçekten.Ben estetik yaptırdim ve burnun sizinkinden coook daha kotu durumdaydı.Bende hem kalın hem ince deriliyim su an da memnunum burnumdan.Fakat sizi rahatsız ediyorsa ve en önemlisi ozguven sorunu oluşturuyorlar kesinlikle kimseyi dinlemeyip yaptırmanız tavsiye ederim çünkü kendi mutluluğunuzdan daha önemli bir şey yok.Haaa gerek var mı burnunuzdan bir işleme?Bence yok.

Öncelikle yazıyı okumadan önce fotoğraflarınıza baktim ve estetik mi olmuş? dedim kendi kendime.Cunku göze batmayan ve karakteristik bir burnunuz var gerçekten.Ben estetik yaptırdim ve burnun sizinkinden coook daha kotu durumdaydı.Bende hem kalın hem ince deriliyim su an da memnunum burnumdan.Fakat sizi rahatsız ediyorsa ve en önemlisi ozguven sorunu oluşturuyorlar kesinlikle kimseyi dinlemeyip yaptırmanız tavsiye ederim çünkü kendi mutluluğunuzdan daha önemli bir şey yok.Haaa gerek var mı burnunuzdan bir işleme?Bence yok.
Çok teşekkür ederim. Estetiğinizden memnun olmanıza çok sevindim. Evet maalesef biraz öz güven sorunu oluşturuyor ama bazen de 'aslında hiç gerek yok' diye düşünüyorum yani hormonlarıma göre aynadaki görüntüm değişiyor gibi :KK70: Sanırım en mantıklısı biraz daha yüzüm oturduktan sonra ve ileride daha dengeli bir ruh haline eriştikten sonra karar vermek :))

X