Tom Ford Black Orchid ve parfüm arayışım

cataspatas

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
1.457
1.621
658
merhabalar. yıllardır lacoste classicten bir tık öteye gidememiş olan ben sanırım radikal bir değişim yaptım ve beyonce heat ile TF black orchid aldım beyonce heat baya böyle tatlı krizine bile son veren birşey :) . TF gerçekten tarif edilemez. hem sinirlerimi bozan bir acımsılığı var hem de bağımlılık yapıyor ama bu parfümle ilgili sorum şu: kadınlar tarafından çok beğeniliyor erkek kullanıcıları da var vs. fakat erkekler kadınlarda bu kokuyu aldıklarında ne düşünüyor? yani erkeklerce beğenilen sevilen seksi bulunan bir koku mudur? yorumlarınızı bekliyorum.

karamel, beyaz çikolata , vanilya koku önerilerinize açığım. şerbet gibi kokmak istemiyorum :) migrenazdıran cinsi olmasın :)

fragnatica diye bir site var ben de ordan notalara göre parfüm aratırken TF Black Orchid dikkatimi cekti yorumlara baktım genelde erkekler yorum yapmış kullanıcı olarak ve benim kullanan bir erkek arkadaşım da unisex parfümleri genelde bayanlara yakışmadıgını sadece bayanlar için olan parfümlerden almamı önerdi..kokuyu bilsem daha iyi yorum yapabilirim ama benim okuduklarım ve duyduklarım bu yönde

black orchid bende var. unisex bir parfüm, etkileyici ve inanılmaz kalıcı zamk gibi resmen. şu kış günlerine çok güzel gidiyor.

hastama çok güzel kokuyorsunuz demiştim ve bir ay sonra elinde black orchid ile gelmişti çok çok mutlu olmuştum :)

Son düzenleme:
Tom Ford Namını çok duydum Bldiğim kadarıyla karakteristik bi koku. Sevenler aşığı sevmeyenler ise nefret ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…