TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

hoşbulduum.
efuli çocugum oldugunda onunla oynamak istediğim oyunlardan biridir o, diğeri de balkonda saksılara çiçek ekmek toprağa bulanmak
birde beraber makineye bulaşık yerleştirmek çok eğleniyorum hayatın içinden oyunlar oynamayı

seanna çocuğu yavaş yavaş gündeliğe alıştıracan yani erkek olursa burhan gibi bişi olur heralde

bende okulla problemlıyım malesef

Okul biter bi şekilde sıkma canını asıl sonrası problem. Geçen arkadaşımla konuşuyorduk da okumak da neymiş en rahat zamanlarımız onlarmış meğerse dedik. Okurken bitse de kurtulsak diye bekliyorsun bitince de iş bulacağım diye yaşlanıyorsun.

seanna çocuğu yavaş yavaş gündeliğe alıştıracan yani erkek olursa burhan gibi bişi olur heralde

galiba ama cok hoşlarına gidiyor denedim arkadaşın çocugunda :)
kendimi de eğlendiriyorum aslında amaç tamamen çocuk değil sanırım bendeki çocukluk :)
bu arada gece yüzümü yolmuşum eşim eldiven takcam sana uyurken diyor

dime öyle yaaa:18::18::18:

Dedim bile Sırf kadın olduğum için kaç iş görüşmesinden döndüm, erkek mühendis istiyorlarmış Şans işi biraz da bulan arkadaşlarım da var birkaç tane

Alçaklara bakBu arada benim yakın arkadaşım doktor,onların da bir kadın cerrah hocaları bilerek ismini değiştirip uniseks bir isim koymuş hani hem erkeğe hem kadına konulan isimlerden.Çünkü birçok hasta, kadın cerraha ameliyat olmak istemiyormuş,kadının ismini duyunca erkek cerrah istiyorlarmış.Çok üzücü.

Son düzenleme:

Ya ben bir fabrika biliyorum şirket politikası olarak kadın eleman çalıştırmıyorlar hiç bir birimde.

kım dıyo onu yaaaa gelsınde cakıyım ona ıkı tane

Siyasette Orayı da geyiğe vurdum artık uğraşamayacağım, aynı şeyleri yazmaktan yoruldum.
Abartmıyorum sırf kariyet.net te 500den fazla başvurum var. Ya ben kısmetsizim ya da bizim sektör cidden ölmüş bilemiyorum.

Ya ben bir fabrika biliyorum şirket politikası olarak kadın eleman çalıştırmıyorlar hiç bir birimde.

Şirket politikası mı?,politikaları batsın.İleride fabrika açarsam-nasıl olucaksa-hep kadın çalıştıracam,kısır günleri düzenlicem,ağda seansları olucak,pedleri şirket sağlayacak. 1 2 tane de yakışıklı erkek alırız servis elemanı olarak gözümüz gönlümüz açılsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…