sende girseydınya o kovanın içineee
kız beni koyarmı o hiçç tasla alıp başından aşa döküyor anca sapıttı çocuum sıcaklar fena çarptı bizi ya
tesekkur ederım sendemı kımya muhendısısın yoksa:44::44:
üfff şimdiki aklım olsa secmezdım
Bir de bana sooooor2 sene oldu mezun olalı hala işe giricem.
bende okulla problemlıyım malesef
seanna çocuğu yavaş yavaş gündeliğe alıştıracan yani erkek olursa burhan gibi bişi olur heralde
Okul biter bi şekilde sıkma canını asıl sonrası problem. Geçen arkadaşımla konuşuyorduk da okumak da neymiş en rahat zamanlarımız onlarmış meğerse dedik. Okurken bitse de kurtulsak diye bekliyorsun bitince de iş bulacağım diye yaşlanıyorsun.
dime öyle yaaa:18::18::18:
Dedim bileSırf kadın olduğum için kaç iş görüşmesinden döndüm, erkek mühendis istiyorlarmış Şans işi biraz da bulan arkadaşlarım da var birkaç tane
üffffff valla sıkıntı basiiyyy benii
Dedim bileSırf kadın olduğum için kaç iş görüşmesinden döndüm, erkek mühendis istiyorlarmış Şans işi biraz da bulan arkadaşlarım da var birkaç tane
İş beğenmiyor muşuz yaa bi de bu moda oldu şimdi tuzu kuru olan konuşuyor valla.
Alçaklara bakBu arada benim yakın arkadaşım doktor,onların da bir kadın cerrah hocaları bilerek ismini değiştirip uniseks bir isim koymuş hani hem erkeğe hem kadına konulan isimlerden.Çünkü birçok hasta, kadın cerraha ameliyat olmak istemiyormuş,kadının ismini duyunca erkek cerrah istiyorlarmış.Çok üzücü.
kım dıyo onu yaaaa gelsınde cakıyım ona ıkı tane
Ya ben bir fabrika biliyorum şirket politikası olarak kadın eleman çalıştırmıyorlar hiç bir birimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?