TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

sende surundur onu goremesın senı kac ondan bak o zaman nasıl surunuyo uyuz

ıste ben aramayı kesıncede arıyo dıyokı cok ozledım senı sende benı arasana dıyo tam süzme

Bana bakıyosun bakma rahatsız oluyorum dedim tamam dedi.Şimdi gidince (2 haftada bir ancak gidiyorum) beni görünce bakmıyor ben arkamı döner dönmez bakıyor Ve sanırım diğer kasiyer bana aşık olmuş O yüzden usulünce defteri kapatmaya karar verdim,sonu kötü olmasında...

ay bende geriliyorum, bi msj yazıyosun adam gibi cwp ver dimi, müsait değilsen de söle ya da geç de olsa dön bi şekilde,
dile getirdin mi peki bu durumdan hoşlanmadığını?
tolincan erkekler böle telefonda faln msj yazıp saatler konuşmayı pek sevmezler, ama gerçekten değer verdiği sevdiği kızlar için yapıyorlar şahit oldum
türk anneleri öyle bi yetiştiriyo ki bu paşaları sıkılmaya gelemiyolar hemen kaçıyolar,sıkıştırınca

sende surundur onu goremesın senı kac ondan bak o zaman nasıl surunuyo uyuz

ıste ben aramayı kesıncede arıyo dıyokı cok ozledım senı sende benı arasana dıyo tam süzme

Kizz sen anlar misin tarot falı işinden :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sende maşallah butun kasıyerlerı naptın kız kasa arkasından opucukmu attın yoksaaaa

soyledım soylemezmıyım baya sınırlendım hatta bak bunun annesıgıl ıstanbula gıtmılser buda telını annesıne vermıs bende mesaj atıyorum bı mesaj geldı annesı demıskı kızım huseyın telını bana verdı sana soylemedımı yazmıs sok oldum uyuz huseyın bır mesaj yazmayı bıle akıl edememıs

masumum facen var mı toli ekleşek mi

Boyle hep beraber whatsappda konusabilsek ne güzel olur aslında :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahaha akılsız ya, bunun senin dışında hiç kız arkadaşı olmamış mı? bilmiyo demek ki yolyordamı, annesi bak yine sen üzül istememiş

attım getti o çucuğaaa şans vercen miiii
vercem ama can sıkıntısından
hahaha akılsız ya, bunun senin dışında hiç kız arkadaşı olmamış mı? bilmiyo demek ki yolyordamı, annesi bak yine sen üzül istememiş

ya olmazmıııııı hatta ıkısını bırden ıdare edıyomus bıgun sınemada yakalanmıs otekıne ıkı kızda buna tokadı basıp gıtmısler zaten buna nasıl katlanmıslar anlamadım valla:44::44::44:ben sadece annesını alıyım bence oglu kalsın

körkütük aşık oluyomuşsun

bilemedim ben, bu nasıl bi yaratık; cool imajı mı vermeye çalışıyo sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…