o zaman girişkendir, bence takıl ne kaybedersin, ay fallarda çıkan çocuk bu mu acaba başlarda sen istemiyceksin, sonra istiyceksin dediğim çocuk
arada dene çocu, ben severim böle ufak didişmeleri sizde sanki öle bişey var, gülersiniz bol bol
nolduuuu:44::44::44:İçimde bi sıkıntı var kizlarrr anlam veremiyorummm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ooo capkın senın bimci napıyodene kızzzzzzzzzzz
tolinin ağzını bantlıcem o olacak :)
ne oluyo aşık mı olacaksın :)
düştüm mapıs damlarına diye başla bakalım :)
hiçmi..hiçse bilmiyorum..kırıntı bile yokmu..neeeyyy mapısmı orası benım evım gıbı oldu artık
ıyı cocuk ama ben pek bısey hıssetmıyorum:26::26::26:
ben duş aldım iyi geldi,sevdiğin bir şarkıyı dinleİçimde bi sıkıntı var kizlarrr anlam veremiyorummmKadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bı bulusucaz bakalım ama pek olur gıbı degıl ya hatta ben gecen sene baska sehırdeydım annesı demıskı madem tanıstırmaya getırıceksın ben bı hedıye alıyım demıs tabı ben ayrılınca annesıyle tanısma falanda kaldı
nolduuuu:44::44::44:
ooo capkın senın bimci napıyo
asık degılde taaaa dersane zamanından berı benı seven bırısı var olsunmu olmasınmı dıye konusuyoruz ama odunun onde gıdenı
asık degılde taaaa dersane zamanından berı benı seven bırısı var olsunmu olmasınmı dıye konusuyoruz ama odunun onde gıdenı
hiçmi..hiçse bilmiyorum..kırıntı bile yokmu..
ıste sıkıntı orda mesaj falan atan bı tıp degıl bı gun atıyosa ıkı gun kayıp uyuzkız kayınvaliden de sevmiş seni işte, analar sevdiyse oğullarını iyi eğitirler, senden önce annesi yontup gönderir onu, başına kalır yoksa
burda her mapusa grdiğinde onla taılırsın işte
nıye kapattınKapattım o defteri yavruYenilere açılcazz
Onunla tanışşş o öküzleee görüşşşşş
hepsi odun ya. nası bişi işi gücü ney. değer veren tipse dene canım
hiçmi..hiçse bilmiyorum..kırıntı bile yokmu..
ben duş aldım iyi geldi,sevdiğin bir şarkıyı dinle
Bende anlamadım ağlamak gekiyo icimden öyle bunaldim ki evde oturmak da ayrı bi sıktı zaten niye boyle oldum yaa
ıste sıkıntı orda mesaj falan atan bı tıp degıl bı gun atıyosa ıkı gun kayıp uyuz
nıye kapattın
makına muhendısı deger verıyo aslında ama ne bılıyım mesaj falan atmayan bı tıp:44::44:
vayyy pıslıkkk nıye ıstememıs
Birşey fayda etmiyo ya içim yaniyo resmen aksam aksam dustugum hale bak ortada birşey de yok durup dururken dertkendim kotu birşey mi olicak acaba diye dusunuyrm
ıste sıkıntı orda mesaj falan atan bı tıp degıl bı gun atıyosa ıkı gun kayıp uyuz
nıye kapattın
makına muhendısı deger verıyo aslında ama ne bılıyım mesaj falan atmayan bı tıp:44::44:
vardı aslında ama okuz yok ettıı
sende surundur onu goremesın senı kac ondan bak o zaman nasıl surunuyo uyuzBabamdan dolayı
Son konuşmamızda arama beni kurbanın olayım dedi
sigara dumanıyla mı haberleşecekmiş :) of of baya odun yani
ayy öyle deme..olumsuz düşünmek olumsuzluğu çağırırmış..allah korusun..
Bilmiyorum valla inşallah olmaz da bunaldim yeminlendışarı çıkmak istiyrm ama gezecek kimse yok kuzenlerime gitsem isleri guclari var resmen ikinci ergenligime giriyor gibiyim öyle bunaldim tarot falı bakmayı bileninjz var mi bana baksa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?