TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

o zaman girişkendir, bence takıl ne kaybedersin, ay fallarda çıkan çocuk bu mu acaba başlarda sen istemiyceksin, sonra istiyceksin dediğim çocuk
arada dene çocu, ben severim böle ufak didişmeleri sizde sanki öle bişey var, gülersiniz bol bol :16:

bı bulusucaz bakalım ama pek olur gıbı degıl ya hatta ben gecen sene baska sehırdeydım annesı demıskı madem tanıstırmaya getırıceksın ben bı hedıye alıyım demıs tabı ben ayrılınca annesıyle tanısma falanda kaldı:1:

İçimde bi sıkıntı var kizlarrr anlam veremiyorummm :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nolduuuu:44::44::44:
dene kızzzzzzzzzzz:23::23::23:
ooo capkın senın bimci napıyo:23::23::23:
tolinin ağzını bantlıcem o olacak :)

ne oluyo aşık mı olacaksın :)

düştüm mapıs damlarına diye başla bakalım :)

asık degılde taaaa dersane zamanından berı benı seven bırısı var olsunmu olmasınmı dıye konusuyoruz ama odunun onde gıdenı:1::1:

Son düzenleme:
neeeyyy mapısmı orası benım evım gıbı oldu artık:27::27::27:

ıyı cocuk ama ben pek bısey hıssetmıyorum:26::26::26:
hiçmi..hiçse bilmiyorum..kırıntı bile yokmu..

İçimde bi sıkıntı var kizlarrr anlam veremiyorummm :(Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben duş aldım iyi geldi,sevdiğin bir şarkıyı dinle

Son düzenleyen: Moderatör:
bı bulusucaz bakalım ama pek olur gıbı degıl ya hatta ben gecen sene baska sehırdeydım annesı demıskı madem tanıstırmaya getırıceksın ben bı hedıye alıyım demıs tabı ben ayrılınca annesıyle tanısma falanda kaldı:1:

kız kayınvaliden de sevmiş seni işte, analar sevdiyse oğullarını iyi eğitirler, senden önce annesi yontup gönderir onu, başına kalır yoksa :1:
burda her mapusa grdiğinde onla taılırsın işte :16:

asık degılde taaaa dersane zamanından berı benı seven bırısı var olsunmu olmasınmı dıye konusuyoruz ama odunun onde gıdenı:1::1:

Kapattım o defteri yavru :23::23::23: Yenilere açılcazz:23::23:
Onunla tanışşş o öküzleee görüşşşşş :52:

hepsi odun ya. nası bişi işi gücü ney. değer veren tipse dene canım

Bende anlamadım ağlamak gekiyo icimden öyle bunaldim ki evde oturmak da ayrı bi sıktı zaten niye boyle oldum yaa :(

kız kayınvaliden de sevmiş seni işte, analar sevdiyse oğullarını iyi eğitirler, senden önce annesi yontup gönderir onu, başına kalır yoksa :1:
burda her mapusa grdiğinde onla taılırsın işte :16:
ıste sıkıntı orda mesaj falan atan bı tıp degıl bı gun atıyosa ıkı gun kayıp uyuz:19::19::19::41:
Kapattım o defteri yavru :23::23::23: Yenilere açılcazz:23::23:
Onunla tanışşş o öküzleee görüşşşşş :52:
nıye kapattın:19::19::19:
hepsi odun ya. nası bişi işi gücü ney. değer veren tipse dene canım

makına muhendısı deger verıyo aslında ama ne bılıyım mesaj falan atmayan bı tıp:44::44:

hiçmi..hiçse bilmiyorum..kırıntı bile yokmu..

ben duş aldım iyi geldi,sevdiğin bir şarkıyı dinle

Birşey fayda etmiyo ya içim yaniyo resmen aksam aksam dustugum hale bak ortada birşey de yok durup dururken dertkendim kotu birşey mi olicak acaba diye dusunuyrm

Bende anlamadım ağlamak gekiyo icimden öyle bunaldim ki evde oturmak da ayrı bi sıktı zaten niye boyle oldum yaa :(

yarın dısarı cık bıraz bende cok evde oturunca boyle oluyorum:1:

ıste sıkıntı orda mesaj falan atan bı tıp degıl bı gun atıyosa ıkı gun kayıp uyuz:19::19::19::41:

makına muhendısı deger verıyo aslında ama ne bılıyım mesaj falan atmayan bı tıp:44::44:

Çocuk istemedi çünkü :27:

Birşey fayda etmiyo ya içim yaniyo resmen aksam aksam dustugum hale bak ortada birşey de yok durup dururken dertkendim kotu birşey mi olicak acaba diye dusunuyrm

ayy öyle deme..olumsuz düşünmek olumsuzluğu çağırırmış..allah korusun..

sigara dumanıyla mı haberleşecekmiş :) of of baya odun yani

vardı aslında ama okuz yok ettıı:41::41::41::1:

neden tolinim bak erkek kardeşimde diyo kızlar çok mesaj bekliyo ben sevmiyorum sürekli yazmayı diye..ondan bi kız bıraktı bunu:44:

ayy öyle deme..olumsuz düşünmek olumsuzluğu çağırırmış..allah korusun..

Bilmiyorum valla inşallah olmaz da bunaldim yeminlen :D dışarı çıkmak istiyrm ama gezecek kimse yok kuzenlerime gitsem isleri guclari var resmen ikinci ergenligime giriyor gibiyim öyle bunaldim :D tarot falı bakmayı bileninjz var mi bana baksa :))

Bilmiyorum valla inşallah olmaz da bunaldim yeminlen :D dışarı çıkmak istiyrm ama gezecek kimse yok kuzenlerime gitsem isleri guclari var resmen ikinci ergenligime giriyor gibiyim öyle bunaldim :D tarot falı bakmayı bileninjz var mi bana baksa :))

onları tolin bacıya sor:9:

Back