TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

ufff cok sorumsuz bıde tam odun yanı bıldıgın kütük
ama cok canım sıkılıyo ya boyle bırıyle gonul eglendıresım var

bi tane örnek ver ne bakımdan sorumsuz, sanırsın ki evi geçindircek koca arıyosun tolincan
yontarsın sen de o odunu, ağzı laf yapıyo mu önemli olan o sonra kendiliğinden gelir zaten

bi tane örnek ver ne bakımdan sorumsuz, sanırsın ki evi geçindircek koca arıyosun tolincan
yontarsın sen de o odunu, ağzı laf yapıyo mu önemli olan o sonra kendiliğinden gelir zaten

soyle ı ornek verıyım bız gecen sene bununla on gun kadar cıktık ben buna olta attım dedımkı benım haftaya dogum gunum dedım bana dedıkı benım param falan yok bısey yapamam dedı okuz

soyle ı ornek verıyım bız gecen sene bununla on gun kadar cıktık ben buna olta attım dedımkı benım haftaya dogum gunum dedım bana dedıkı benım param falan yok bısey yapamam dedı okuz

gerçekten iyimiş, aslında ince düşünceli, kutlaması gerektiğini düşünmüş, biraz hödüklüğüne fazla dürüst olmuş heralde
bir de ee ne yapıyım deseydi aslında o zaman odunların başkanı olurdu
bi de bunu siz çıktığınız zaman mı söyledi, şimdiye kadar değişmiş olabilir

o da kabul edıyo yaptıgı hoduklulerı ama ben onun degısebılecegını dusunmuyorum bıde bu sahıs unıversıtede okul baskanı dusun yanı

garip oldu cümle kusura bakma:44:

o da kabul edıyo yaptıgı hoduklulerı ama ben onun degısebılecegını dusunmuyorum bıde bu sahıs unıversıtede okul baskanı dusun yanı

sevdiğinmi..
önemli olan vicdanlı olması benim eşimdede biraz odunluk var onu sorarsan

o zaman girişkendir, bence takıl ne kaybedersin, ay fallarda çıkan çocuk bu mu acaba başlarda sen istemiyceksin, sonra istiyceksin dediğim çocuk
arada dene çocu, ben severim böle ufak didişmeleri sizde sanki öle bişey var, gülersiniz bol bol

İçimde bi sıkıntı var kizlarrr anlam veremiyorummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yeni çıktı daha artık tutmaya çalışıyoruz birbirimizi.

tolinin ağzını bantlıcem o olacak :)
neeeyyy mapısmı orası benım evım gıbı oldu artık

ıyı cocuk ama ben pek bısey hıssetmıyorum:26::26::26:

ne oluyo aşık mı olacaksın :)

düştüm mapıs damlarına diye başla bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…