Yok 41 olmadim hicsen hiç 41 oldun mu ben oldum
su anlık 24 günlük bi program hazırlayalım, verbildiğim kadar verecem
Yok 41 olmadim hic
Bende pazartesi tatile gidiyorum ama bacaklar hala selulitli:18:
ben dans önerebilirim sana, cok faydalı oluyor 2 sene önce bacaklarımın maşallahı vardı
evde latin müziklerini açıp,müziğin ritmine göre dans ederken kosar gibi 5 dklık periyotlarda göbeğine kadar çekmeye çalış
Gerçekten iyi geliyomu bu?:26:
ben öyle yapıyordum dediğim gibi, bi sıkıntısı yoktu bacaklarımın, düzelmişti baya :)
Sabrimin sinirlari zorlaniyo bilesin!
Benimle alakali bi durum yok umarim :/ tedirgin oldum yazdigimin hemen arkasindan yazilinca :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosbulduk o zaman ne bilem hemen ardindan :O bideeee bende 48 kilo idim ama son dönem stresten şuan 44 e düştüm nasil alicez yahuuu
Yemekle alakali degil valla doktora da gittim hatta boğazımds pistir benim.. mantiyu makarnayi ekmeksiz yiyemeyenlerdenim de zannjmcs sigara ve kahvalti alışkanlıği noksanligimdancicibebeyi deneyim bide bakalım :/
dene dene bende pısbogazım ama bende kılo alamıyorum
Herkes sinir oluo ya bide millet kilo vermek isterken ben kilo almak istiorum diye.. benimki daha büyük dert artik valla 34 bile bol :/
aynen ya bende kendıme gore kıyafet bulamıyorum eee sen evlımısın bekarmı ınmısın cınmısın?
Bekarim.. uzun bi ilişkim vardi bir hafta kadar once bitti. . Onu atlatmaya çalışıyorum, kpss derdinde magdurum iste :) sennnnnnn ? :)
bende bekarım bende okulumu bıtırmek ıcın ugrasıyorum
Önce kaydını yap
Hiccc bitirmeee haaaa :) bana cok söylediler dinlemedim uzerine bide yuksek lisans yoruldum okumaktan ama o rahatlik yookkk :/
Bolumun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?