TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

Yok 41 olmadim hic
Bende pazartesi tatile gidiyorum ama bacaklar hala selulitli:18:

ben dans önerebilirim sana, cok faydalı oluyor 2 sene önce bacaklarımın maşallahı vardı
evde latin müziklerini açıp,müziğin ritmine göre dans ederken kosar gibi 5 dklık periyotlarda göbeğine kadar çekmeye çalış

Gerçekten iyi geliyomu bu?:26:

Hosbulduk o zaman ne bilem hemen ardindan :O bideeee bende 48 kilo idim ama son dönem stresten şuan 44 e düştüm nasil alicez yahuuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yemekle alakali degil valla doktora da gittim hatta boğazımds pistir benim.. mantiyu makarnayi ekmeksiz yiyemeyenlerdenim de zannjmcs sigara ve kahvalti alışkanlıği noksanligimdan cicibebeyi deneyim bide bakalım :/

dene dene bende pısbogazım ama bende kılo alamıyorum

Herkes sinir oluo ya bide millet kilo vermek isterken ben kilo almak istiorum diye.. benimki daha büyük dert artik valla 34 bile bol :/

aynen ya bende kendıme gore kıyafet bulamıyorum eee sen evlımısın bekarmı ınmısın cınmısın?

aynen ya bende kendıme gore kıyafet bulamıyorum eee sen evlımısın bekarmı ınmısın cınmısın?

Bekarim.. uzun bi ilişkim vardi bir hafta kadar once bitti. . Onu atlatmaya çalışıyorum, kpss derdinde magdurum iste :) sennnnnnn ? :)

Bekarim.. uzun bi ilişkim vardi bir hafta kadar once bitti. . Onu atlatmaya çalışıyorum, kpss derdinde magdurum iste :) sennnnnnn ? :)

bende bekarım bende okulumu bıtırmek ıcın ugrasıyorum

Hiccc bitirmeee haaaa :) bana cok söylediler dinlemedim uzerine bide yuksek lisans yoruldum okumaktan ama o rahatlik yookkk :/
Bolumun ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…