TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

Yok 41 olmadim hic:1:
Bende pazartesi tatile gidiyorum ama bacaklar hala selulitli:18:

ben dans önerebilirim sana, cok faydalı oluyor 2 sene önce bacaklarımın maşallahı vardı :52:
evde latin müziklerini açıp,müziğin ritmine göre dans ederken kosar gibi 5 dklık periyotlarda göbeğine kadar çekmeye çalış ;)

ben dans önerebilirim sana, cok faydalı oluyor 2 sene önce bacaklarımın maşallahı vardı :52:
evde latin müziklerini açıp,müziğin ritmine göre dans ederken kosar gibi 5 dklık periyotlarda göbeğine kadar çekmeye çalış ;)

Gerçekten iyi geliyomu bu?:26:

Hosbulduk o zaman ne bilem hemen ardindan :O bideeee bende 48 kilo idim ama son dönem stresten şuan 44 e düştüm nasil alicez yahuuu :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yemekle alakali degil valla doktora da gittim hatta boğazımds pistir benim.. mantiyu makarnayi ekmeksiz yiyemeyenlerdenim de zannjmcs sigara ve kahvalti alışkanlıği noksanligimdan :( cicibebeyi deneyim bide bakalım :/

Yemekle alakali degil valla doktora da gittim hatta boğazımds pistir benim.. mantiyu makarnayi ekmeksiz yiyemeyenlerdenim de zannjmcs sigara ve kahvalti alışkanlıği noksanligimdan :( cicibebeyi deneyim bide bakalım :/

dene dene bende pısbogazım ama bende kılo alamıyorum:1::1:

Herkes sinir oluo ya bide millet kilo vermek isterken ben kilo almak istiorum diye.. benimki daha büyük dert artik valla 34 bile bol :/

aynen ya bende kendıme gore kıyafet bulamıyorum eee sen evlımısın bekarmı ınmısın cınmısın?:1:

aynen ya bende kendıme gore kıyafet bulamıyorum eee sen evlımısın bekarmı ınmısın cınmısın?:1:

Bekarim.. uzun bi ilişkim vardi bir hafta kadar once bitti. . Onu atlatmaya çalışıyorum, kpss derdinde magdurum iste :) sennnnnnn ? :)

Hiccc bitirmeee haaaa :) bana cok söylediler dinlemedim uzerine bide yuksek lisans yoruldum okumaktan ama o rahatlik yookkk :/
Bolumun ne?

Back