TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

ben pek fılm ızlemem dızı ızlerım genelde turk dızılerı

yok canım ya maaliyeti filme göre daha düşük diye moda oldu diyolar bilemem ama..muhteşem yüzyıl iyiyidi..birdeküçük osman vardı dizde aklıma gelmiyor adı onu hararetle izlediydik..

İzleyecek film bulamiyorum liste olmasi lazim galiba ne izleyecegimi bilmiyorum

hangi tür seviyorsunki..romantik gerilim korku..ayy eltimde korku filmi izler sadece ben hiç bakamam

yok canım ya maaliyeti filme göre daha düşük diye moda oldu diyolar bilemem ama..muhteşem yüzyıl iyiyidi..birdeküçük osman vardı dizde aklıma gelmiyor adı onu hararetle izlediydik..

bende gunesı beklerken hastasıyım her ne kadar son bolumlerı bıraz sacmalamıs olsada

bende gunesı beklerken hastasıyım her ne kadar son bolumlerı bıraz sacmalamıs olsada

anladım ben şimdi niye izlemeyi unuttuğumuzu dizi modası var dimi eskiden film modaydı biz küçükken rambo serileri hepsinide izlemiştim hepside güzeldi

anladım ben şimdi niye izlemeyi unuttuğumuzu dizi modası var dimi eskiden film modaydı biz küçükken rambo serileri hepsinide izlemiştim hepside güzeldi

sen bılırmısın bılmıyorum ama aklıma gecen sey geldı kusum aydın sabah programı yapardı bı ara merıc erkanla ahu tugbanın askını kusum aydında yayınlıyolardı ne gulerdım ben onlara ya

sen bılırmısın bılmıyorum ama aklıma gecen sey geldı kusum aydın sabah programı yapardı bı ara merıc erkanla ahu tugbanın askını kusum aydında yayınlıyolardı ne gulerdım ben onlara ya
ne izlemiştik onları çiftlik evi vardı banu alkan falan

Korku izlemem ya hele de tek basima
Diger turleri izlerim
ilk tolinin en sevdiği filmle başla bence hemde romantik..

ne izlemiştik onları çiftlik evi vardı banu alkan falan

ilk tolinin en sevdiği filmle başla bence hemde romantik..

Tamam oyle yapayim en iyisi gunduzleri forumda yeni mesajlara tiklamaktan biktim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

banu alkana murat nasıl caaaatttt dıye vurmustu ama

ıyıyız sen napıyon

aşkında onuru olur canım banu alkanında kendini okadar küçültmemesi lazım dı..şarkıda diyor ya yeterki onursuz olmasın aşk..bende eşime kendim açılmış biriyim ama okadarda değil artık..

aşkında onuru olur canım banu alkanında kendini okadar küçültmemesi lazım dı..şarkıda diyor ya yeterki onursuz olmasın aşk..bende eşime kendim açılmış biriyim ama okadarda değil artık..

ya o kadın bence normal degıl zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…