ben pek fılm ızlemem dızı ızlerım genelde turk dızılerı
İzleyecek film bulamiyorum liste olmasi lazim galiba ne izleyecegimi bilmiyorum
yok canım ya maaliyeti filme göre daha düşük diye moda oldu diyolar bilemem ama..muhteşem yüzyıl iyiyidi..birdeküçük osman vardı dizde aklıma gelmiyor adı onu hararetle izlediydik..
bende gunesı beklerken hastasıyım her ne kadar son bolumlerı bıraz sacmalamıs olsada
anladım ben şimdi niye izlemeyi unuttuğumuzudizi modası var dimi eskiden film modaydı biz küçükken rambo serileri hepsinide izlemiştim hepside güzeldi
filmle ilgilenmediğindenmi..kafa dağıtmak için birebir bence..
hangi tür seviyorsunki..romantik gerilim korku..ayy eltimde korku filmi izler sadece ben hiç bakamam
ne izlemiştik onları çiftlik evi vardı banu alkan falansen bılırmısın bılmıyorum ama aklıma gecen sey geldı kusum aydın sabah programı yapardı bı ara merıc erkanla ahu tugbanın askını kusum aydında yayınlıyolardı ne gulerdım ben onlara ya
ilk tolinin en sevdiği filmle başla bence hemde romantik..Korku izlemem ya hele de tek basima
Diger turleri izlerim
ne izlemiştik onları çiftlik evi vardı banu alkan falan
ilk tolinin en sevdiği filmle başla bence hemde romantik..
ne izlemiştik onları çiftlik evi vardı banu alkan falan
ilk tolinin en sevdiği filmle başla bence hemde romantik..
keske gene yayınlansa yemın edıyorum sabah erken kalkıp ızlerım
banu alkana murat nasıl caaaatttt dıye vurmustu amaevet bende komiklerdi aynen
kızzzzzz napıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:111:
banu alkana murat nasıl caaaatttt dıye vurmustu ama
ıyıyız sen napıyon
kızı uyutuyom napayım sen napıyon
banu alkana murat nasıl caaaatttt dıye vurmustu ama
ıyıyız sen napıyon
aşkında onuru olur canım banu alkanında kendini okadar küçültmemesi lazım dı..şarkıda diyor ya yeterki onursuz olmasın aşk..bende eşime kendim açılmış biriyim ama okadarda değil artık..
napıyım ya bende sıvaslı bırını arıyorum
ders kaydıma yardımcı olması lazım
aynen güzelim benim tanışığım tayini çıkmış biri var sana özelden nicini vereyimya o kadın bence normal degıl zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?