TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

ben pek fılm ızlemem dızı ızlerım genelde turk dızılerı:1:

yok canım ya maaliyeti filme göre daha düşük diye moda oldu diyolar bilemem ama..muhteşem yüzyıl iyiyidi..birdeküçük osman vardı dizde aklıma gelmiyor adı onu hararetle izlediydik..:27::27:

İzleyecek film bulamiyorum liste olmasi lazim galiba ne izleyecegimi bilmiyorum

hangi tür seviyorsunki..romantik gerilim korku..ayy eltimde korku filmi izler sadece ben hiç bakamam:52:

yok canım ya maaliyeti filme göre daha düşük diye moda oldu diyolar bilemem ama..muhteşem yüzyıl iyiyidi..birdeküçük osman vardı dizde aklıma gelmiyor adı onu hararetle izlediydik..:27::27:

bende gunesı beklerken hastasıyım her ne kadar son bolumlerı bıraz sacmalamıs olsada:16:

bende gunesı beklerken hastasıyım her ne kadar son bolumlerı bıraz sacmalamıs olsada:16:

anladım ben şimdi niye izlemeyi unuttuğumuzu :27::27:dizi modası var dimi eskiden film modaydı biz küçükken rambo serileri hepsinide izlemiştim hepside güzeldi:31:

anladım ben şimdi niye izlemeyi unuttuğumuzu :27::27:dizi modası var dimi eskiden film modaydı biz küçükken rambo serileri hepsinide izlemiştim hepside güzeldi:31:

sen bılırmısın bılmıyorum ama aklıma gecen sey geldı kusum aydın sabah programı yapardı bı ara merıc erkanla ahu tugbanın askını kusum aydında yayınlıyolardı ne gulerdım ben onlara ya:1:

sen bılırmısın bılmıyorum ama aklıma gecen sey geldı kusum aydın sabah programı yapardı bı ara merıc erkanla ahu tugbanın askını kusum aydında yayınlıyolardı ne gulerdım ben onlara ya:1:
ne izlemiştik onları çiftlik evi vardı banu alkan falan:9::9:

Korku izlemem ya hele de tek basima
Diger turleri izlerim :1:
ilk tolinin en sevdiği filmle başla bence hemde romantik..:49:

ne izlemiştik onları çiftlik evi vardı banu alkan falan:9::9:

ilk tolinin en sevdiği filmle başla bence hemde romantik..:49:

Tamam oyle yapayim en iyisi gunduzleri forumda yeni mesajlara tiklamaktan biktim :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

banu alkana murat nasıl caaaatttt dıye vurmustu ama:27::27::27:

ıyıyız sen napıyon:33:

aşkında onuru olur canım banu alkanında kendini okadar küçültmemesi lazım dı..şarkıda diyor ya yeterki onursuz olmasın aşk..bende eşime kendim açılmış biriyim ama okadarda değil artık..:27::27:

aşkında onuru olur canım banu alkanında kendini okadar küçültmemesi lazım dı..şarkıda diyor ya yeterki onursuz olmasın aşk..bende eşime kendim açılmış biriyim ama okadarda değil artık..:27::27:

ya o kadın bence normal degıl zaten:1::1::1:

Back