Offff offff yeminlen biktimHmm hoşlanmıyorsun o zaman o insanlardan
Uzamaz canım imkanı yok
Bak ne demiş bana
''Dekanlıktan gelen bilgiye göre sadece yaz okulu için geçerli olmak üzere dekont ve dilekçe olması dahilinde yapılabilir. Kaydı yapıcak olan hocana mutlaka kendi imzanla yazacağın bir dilekçe ulaştırmalısın.''
He bunun yanında başka bir danışman ise yaz okulunda arkadaşın yapabilir dedi ben de hangisine güveneceğimi şaşırdım ve dediğim gibi başka okuldaki öğrenciye illa kendin gel şartını koşarlarmı bilemem seni de yanlış bilgilendirmek istemiyorum
Hmm hoşlanmıyorsun o zaman o insanlardan
Uzamaz canım imkanı yok
Bak ne demiş bana
''Dekanlıktan gelen bilgiye göre sadece yaz okulu için geçerli olmak üzere dekont ve dilekçe olması dahilinde yapılabilir. Kaydı yapıcak olan hocana mutlaka kendi imzanla yazacağın bir dilekçe ulaştırmalısın.''
He bunun yanında başka bir danışman ise yaz okulunda arkadaşın yapabilir dedi ben de hangisine güveneceğimi şaşırdım ve dediğim gibi başka okuldaki öğrenciye illa kendin gel şartını koşarlarmı bilemem seni de yanlış bilgilendirmek istemiyorum
Offff offff yeminlen biktim
O filmi çekenlerden
nasıl insanlardan anlamadım ki
Offff offff yeminlen biktim
O filmi çekenlerden
Canım ben bizim okulun mail sisteminden senin durumunu anlatan bi mail attım kimya mühendisliği bölümüne bakalım yarın cevap verirler heralde
Ben niye onlari ariyim ya onlar beni arasin
arayıp sorsana okulu kzım burda ondan bundan birşey öğrenmeye çalışcagına
Saol Esmila valla sende olmasanO filmi çekenlerden
Canım ben bizim okulun mail sisteminden senin durumunu anlatan bi mail attım kimya mühendisliği bölümüne bakalım yarın cevap verirler heralde
Saol Esmila valla sende olmasan
Ne demek canım yabancısın sonuçta mağdur olma
Canim ben pro üye olduğum için kendiliğinde ayarli yani pro üyeler gazi kalinligini bi kere ayarliyo bifaha ayarlama yapmasina gerek kalmiyoYa telefondan nasıl yazı tipini kalın vs yapıyorsun :26:
Canim ben pro üye olduğum için kendiliğinde ayarli yani pro üyeler gazi kalinligini bi kere ayarliyo bifaha ayarlama yapmasina gerek kalmiyo
Çok iyi olar valla
oldu uçakta göndersinler mi seni aldrmak için
sen senınkıne bak hıııhhhh
Benimki yiğenimin minik elleri. Kendi ağzımda minicik kiiiii.
Küserim bak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?