ben köye gitcem birde ramazanda
ufffff benımde su yaz okulu baslayıp bı bıtseydı ya
7 temmuz 23 agustos
7 temmuz 23 agustos
yumurtadan mı çıktın sen
çok fazla değil mi ya eylülde de okullar açılıyor
of kıyamam ben sevgilime
Yok yumurtadan degil de ......
yumurtadan mı çıktın sen
çok fazla değil mi ya eylülde de okullar açılıyor
of kıyamam ben sevgilime
Simdi benimde baskasinin yapma durumum vardi mail attim bana gelen cevap su oldu eger atiyorum ayse yapacak senin kaydi ayseye ona yetki verdigine dair imzali dilekce + harci yatirdigin makbuzu verirsen o sekilde yapalabilir dedi ama iste baska okulun ogrencilerine bunu yaparlarmi bilmiyorum bi ara istersen tehlikeye girmesinkankı benım kaydımı baskası yaptıramazmı?ben o tarıhte tatılde olucam cunku yada uzatamıyolarmı kayıtları?
Yok yumurtadan degil de ......
Ya aslinda cok degil yuksek ihtimalle 2hafta ders 3.hafta sinav 4.hafta bayram tatili 5+6.hafta ders 7.hafta sinav olacak toplamda 4 hafta ders yani :)
Simdi benimde baskasinin yapma durumum vardi mail attim bana gelen cevap su oldu eger atiyorum ayse yapacak senin kaydi ayseye ona yetki verdigine dair imzali dilekce + harci yatirdigin makbuzu verirsen o sekilde yapalabilir dedi ama iste baska okulun ogrencilerine bunu yaparlarmi bilmiyorum bi ara istersen tehlikeye girmesin
canım sıkılıyoooo :26:
Hmm hmmm hmm da hmm hmm yar
Viy viy viy viy da viy viy yar
O imzali belge ne peki noterdenmi alicaz?Yok yumurtadan degil de ......
Ya aslinda cok degil yuksek ihtimalle 2hafta ders 3.hafta sinav 4.hafta bayram tatili 5+6.hafta ders 7.hafta sinav olacak toplamda 4 hafta ders yani :)
Simdi benimde baskasinin yapma durumum vardi mail attim bana gelen cevap su oldu eger atiyorum ayse yapacak senin kaydi ayseye ona yetki verdigine dair imzali dilekce + harci yatirdigin makbuzu verirsen o sekilde yapalabilir dedi ama iste baska okulun ogrencilerine bunu yaparlarmi bilmiyorum bi ara istersen tehlikeye girmesin
Dugun dernek izlemedin mii
can you speak Turkish :26:
O imzali belge ne peki noterdenmi alicaz?
Noter degilde senin yapman lazim ben pcye gecince hocanin attigi maili atayim oku bak :)
Noter degilde senin yapman lazim ben pcye gecince hocanin attigi maili atayim oku bak :)
Hmm hoşlanmıyorsun o zaman o insanlardan
Ya peki uzamazmi kayit suresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?