TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

yumurtadan mı çıktın sen

çok fazla değil mi ya eylülde de okullar açılıyor
of kıyamam ben sevgilime
Yok yumurtadan degil de ......
Ya aslinda cok degil yuksek ihtimalle 2hafta ders 3.hafta sinav 4.hafta bayram tatili 5+6.hafta ders 7.hafta sinav olacak toplamda 4 hafta ders yani :)
kankı benım kaydımı baskası yaptıramazmı?ben o tarıhte tatılde olucam cunku yada uzatamıyolarmı kayıtları?
Simdi benimde baskasinin yapma durumum vardi mail attim bana gelen cevap su oldu eger atiyorum ayse yapacak senin kaydi ayseye ona yetki verdigine dair imzali dilekce + harci yatirdigin makbuzu verirsen o sekilde yapalabilir dedi ama iste baska okulun ogrencilerine bunu yaparlarmi bilmiyorum bi ara istersen tehlikeye girmesin

hmm evet öylee düşününce az oluyor

O imzali belge ne peki noterdenmi alicaz?

Hmm hoşlanmıyorsun o zaman o insanlardan

Ya peki uzamazmi kayit suresi?

Uzamaz canım imkanı yok
Bak ne demiş bana
''Dekanlıktan gelen bilgiye göre sadece yaz okulu için geçerli olmak üzere dekont ve dilekçe olması dahilinde yapılabilir. Kaydı yapıcak olan hocana mutlaka kendi imzanla yazacağın bir dilekçe ulaştırmalısın.''
He bunun yanında başka bir danışman ise yaz okulunda arkadaşın yapabilir dedi ben de hangisine güveneceğimi şaşırdım ve dediğim gibi başka okuldaki öğrenciye illa kendin gel şartını koşarlarmı bilemem seni de yanlış bilgilendirmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…