- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.889
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben köye gitcem birde ramazanda![]()
ufffff benımde su yaz okulu baslayıp bı bıtseydı ya![]()
7 temmuz 23 agustos![]()
7 temmuz 23 agustos![]()
yumurtadan mı çıktın sen![]()
çok fazla değil mi ya eylülde de okullar açılıyor
of kıyamam ben sevgilime![]()
Yok yumurtadan degil de ......
yumurtadan mı çıktın sen![]()
çok fazla değil mi ya eylülde de okullar açılıyor
of kıyamam ben sevgilime![]()
Simdi benimde baskasinin yapma durumum vardi mail attim bana gelen cevap su oldu eger atiyorum ayse yapacak senin kaydi ayseye ona yetki verdigine dair imzali dilekce + harci yatirdigin makbuzu verirsen o sekilde yapalabilir dedi ama iste baska okulun ogrencilerine bunu yaparlarmi bilmiyorum bi ara istersen tehlikeye girmesinkankı benım kaydımı baskası yaptıramazmı?ben o tarıhte tatılde olucam cunku yada uzatamıyolarmı kayıtları?
Yok yumurtadan degil de ......
Ya aslinda cok degil yuksek ihtimalle 2hafta ders 3.hafta sinav 4.hafta bayram tatili 5+6.hafta ders 7.hafta sinav olacak toplamda 4 hafta ders yani :)
Simdi benimde baskasinin yapma durumum vardi mail attim bana gelen cevap su oldu eger atiyorum ayse yapacak senin kaydi ayseye ona yetki verdigine dair imzali dilekce + harci yatirdigin makbuzu verirsen o sekilde yapalabilir dedi ama iste baska okulun ogrencilerine bunu yaparlarmi bilmiyorum bi ara istersen tehlikeye girmesin
canım sıkılıyoooo :26:
Hmm hmmm hmm da hmm hmm yar
Viy viy viy viy da viy viy yar![]()
O imzali belge ne peki noterdenmi alicaz?Yok yumurtadan degil de ......
Ya aslinda cok degil yuksek ihtimalle 2hafta ders 3.hafta sinav 4.hafta bayram tatili 5+6.hafta ders 7.hafta sinav olacak toplamda 4 hafta ders yani :)
Simdi benimde baskasinin yapma durumum vardi mail attim bana gelen cevap su oldu eger atiyorum ayse yapacak senin kaydi ayseye ona yetki verdigine dair imzali dilekce + harci yatirdigin makbuzu verirsen o sekilde yapalabilir dedi ama iste baska okulun ogrencilerine bunu yaparlarmi bilmiyorum bi ara istersen tehlikeye girmesin
Dugun dernek izlemedin mii
can you speak Turkish :26:
O imzali belge ne peki noterdenmi alicaz?
Noter degilde senin yapman lazim ben pcye gecince hocanin attigi maili atayim oku bak :)
Noter degilde senin yapman lazim ben pcye gecince hocanin attigi maili atayim oku bak :)
Hmm hoşlanmıyorsun o zaman o insanlardan
Ya peki uzamazmi kayit suresi?