TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

yok direk konuyu sen açacan sınav için bakliyat okuyabilen varmı diye ben öle çok konu görüyom hayırlı eş için 4444 salati falan gibi

sagopa kim hayranınmı

ben o konulardan bırınde bende varım zaten herhafta bırısı ıcın salavat cekıyoruz sende gel kıs ıkıncıyı alırsın

derler valla kıs çarsafa girmeyenıde dovuyolar:18::18::18::18:

ya sorma ne döneceğimizi şaşırdık biri çıkıyo kocam aldatığımı düşünüyo diyo bunları yaptım diyo e hatalısı diyoruz biri çıkıyo niye öyle diyosunuz namus bekçisi kesildiniz sanki siz çok iyisiniz diyo böle oluyon en son

yok direk konuyu sen açacan sınav için bakliyat okuyabilen varmı diye ben öle çok konu görüyom hayırlı eş için 4444 salati falan gibi

sagopa kim hayranınmı

Agzin bal yesin. Keske hayranim olsa. Ben onun hayraniyim :))))))

ben o konulardan bırınde bende varım zaten herhafta bırısı ıcın salavat cekıyoruz sende gel kıs ıkıncıyı alırsın

cidden çekiyomusunuz hayır çekiyom diyipde ya çekmeyen varsa aha boşa çıktı hayırlı eş pufff ben napiiim ikinciyi ya birinciyi alana kadar devrelerim yandı enca evcilleştim

Konu iyiymiş mesajım bulunsun.
ben actım tabiki iyi oluacak
Haha ciddiyim yazinca kontrol edim dedim. :)

Kiz imsan ne?
imza imza yanı benım kerem bursin

hahhahaha evet ınsan kk da fazla takılınca paranoyak oluyo

Oooo is isten gecti artik kim ne dese bos ictim gitti ama carsafın altındayım suan ordan yırttım demek
dikkat etde carsafları batırmaaa
cidden çekiyomusunuz hayır çekiyom diyipde ya çekmeyen varsa aha boşa çıktı hayırlı eş pufff ben napiiim ikinciyi ya birinciyi alana kadar devrelerim yandı enca evcilleştim

sana bısey olmazzzz gel 2. alalalım sanaaaa

Hahahahahahahahahahahahhahaha gece gece koptum

ben buraya uylarım artık şimdilik gidiyorum malum 7 de ayağa dikilen bir çaki yetiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…