Canım sorun tamamen bende sende degil :)
Kiz imsan ne?heee evet gordum hayırlı bıseye vesıle olduysam ne mutlu bana ben sagopayı ımsan yapıcaksın sanmıstımda o yuzden sordum
yok direk konuyu sen açacan sınav için bakliyat okuyabilen varmı diye ben öle çok konu görüyom hayırlı eş için 4444 salati falan gibi
sagopa kim hayranınmı
derler valla kıs çarsafa girmeyenıde dovuyolar:18::18::18::18:
derler valla kıs çarsafa girmeyenıde dovuyolar:18::18::18::18:
yok direk konuyu sen açacan sınav için bakliyat okuyabilen varmı diye ben öle çok konu görüyom hayırlı eş için 4444 salati falan gibi
sagopa kim hayranınmı
ben o konulardan bırınde bende varım zaten herhafta bırısı ıcın salavat cekıyoruz sende gel kıs ıkıncıyı alırsın
ben actım tabiki iyi oluacakKonu iyiymiş mesajım bulunsun.
imza imza yanı benım kerem bursinHaha ciddiyim yazinca kontrol edim dedim. :)
Kiz imsan ne?
ya sorma ne döneceğimizi şaşırdık biri çıkıyo kocam aldatığımı düşünüyo diyo bunları yaptım diyo e hatalısı diyoruz biri çıkıyo niye öyle diyosunuz namus bekçisi kesildiniz sanki siz çok iyisiniz diyoböle oluyon en son
dikkat etde carsafları batırmaaaOooo is isten gecti artik kim ne dese bos ictim gittiama carsafın altındayım suan ordan yırttım demek
cidden çekiyomusunuz hayır çekiyom diyipde ya çekmeyen varsa aha boşa çıktı hayırlı eş pufff ben napiiim ikinciyi ya birinciyi alana kadar devrelerim yandı enca evcilleştim
cidden çekiyomusunuz hayır çekiyom diyipde ya çekmeyen varsa aha boşa çıktı hayırlı eş pufff ben napiiim ikinciyi ya birinciyi alana kadar devrelerim yandı enca evcilleştim
dikkat etde carsafları batırmaaa
sana bısey olmazzzz gel 2. alalalım sanaaaa
Agzımla iciyorum ben ,baska yerimle degil kuzum
Benim jack muhabbeti sizi sıkmasın :)
Kafamın arkasıyla oynuyordum elime sert bisey geldi ne olabilirki :26:
ben buraya uylarım artık şimdilik gidiyorum malum 7 de ayağa dikilen bir çaki yetiştiriyorum
Ne cekionuz bacım anlamdım inanırmısın :)
yag bezesi olabılır:26::26:
salavatı tefrıcıyeahahhahah tovbe tovbe gece gece carpılıcaz
Yok sert bisey kemik gibi,daha once vardıda acaba benmi yeni fark ettim :)
Anladım,
Allah kabul etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?