TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

yok direk konuyu sen açacan sınav için bakliyat okuyabilen varmı diye ben öle çok konu görüyom hayırlı eş için 4444 salati falan gibi

sagopa kim hayranınmı :27:

ben o konulardan bırınde bende varım zaten herhafta bırısı ıcın salavat cekıyoruz sende gel kıs ıkıncıyı alırsın:23::60:

derler valla kıs çarsafa girmeyenıde dovuyolar:18::18::18::18::27:

ya sorma ne döneceğimizi şaşırdık biri çıkıyo kocam aldatığımı düşünüyo diyo bunları yaptım diyo e hatalısı diyoruz biri çıkıyo niye öyle diyosunuz namus bekçisi kesildiniz sanki siz çok iyisiniz diyo :37:böle oluyon en son :27:

yok direk konuyu sen açacan sınav için bakliyat okuyabilen varmı diye ben öle çok konu görüyom hayırlı eş için 4444 salati falan gibi

sagopa kim hayranınmı :27:

Agzin bal yesin. Keske hayranim olsa. Ben onun hayraniyim :))))))

ben o konulardan bırınde bende varım zaten herhafta bırısı ıcın salavat cekıyoruz sende gel kıs ıkıncıyı alırsın:23::60:

cidden çekiyomusunuz hayır çekiyom diyipde ya çekmeyen varsa aha boşa çıktı hayırlı eş pufff ben napiiim ikinciyi ya birinciyi alana kadar devrelerim yandı enca evcilleştim :27:

Konu iyiymiş mesajım bulunsun. :23:
ben actım tabiki iyi oluacak:15::15::15::27::27:
Haha ciddiyim yazinca kontrol edim dedim. :)

Kiz imsan ne?
imza imza yanı benım kerem bursin:27::27:
ya sorma ne döneceğimizi şaşırdık biri çıkıyo kocam aldatığımı düşünüyo diyo bunları yaptım diyo e hatalısı diyoruz biri çıkıyo niye öyle diyosunuz namus bekçisi kesildiniz sanki siz çok iyisiniz diyo :37:böle oluyon en son :27:

hahhahaha evet ınsan kk da fazla takılınca paranoyak oluyo:27::27:

Oooo is isten gecti artik kim ne dese bos ictim gitti :27:ama carsafın altındayım suan ordan yırttım demek :1:
dikkat etde carsafları batırmaaa:27::27::27:
cidden çekiyomusunuz hayır çekiyom diyipde ya çekmeyen varsa aha boşa çıktı hayırlı eş pufff ben napiiim ikinciyi ya birinciyi alana kadar devrelerim yandı enca evcilleştim :27:

sana bısey olmazzzz gel 2. alalalım sanaaaa:27::27:

Hahahahahahahahahahahahhahaha gece gece koptum

Back